šah-mat

Sofija Vergara javno POTKAČILA BIVŠEG: Glumica progovorila o novom dečku i otkrila šta je "reciklirala" od Džoa

0

Poznata glumica Sofija Vergara nedavno je stavila tačku na svoj brak sa 4 godine mlađim kolegom, a sada ga je javno potkačila.

Sofija Vergara uskoro slavi 52. rođendan
Sofija Vergara uskoro slavi 52. rođendanfoto: @sofiavergara/Instagram

Jedna od najlepših glumica današnjice, Sofija Vergara (51), potvrdila je prošle godine da se nakon 7 godina braka razvela od glumca Džoa Manganijela (47).

 

Šarmantna Kolumbijka sa samo 19 godina ostvarila se u ulozi majke, kada je rodila svog sina jedinca Manola Gonzaleza Vergaru. On je sada ujedno i Sofijin najbolji prijatelj, a neretko se zajedno pojavljuju u javnosti.

 

Njih dvoje su tako nedavno gostovali skupa u emisiji "The Talk", gde se latino lepotica dotakla i svog bivšeg muža, ali i ekskluzivno otkrila da sada uživa u novoj ljubavi.

 

Vergara i Manganijelo rastali su se 2023. godine na iznenađenje mnogih, a Sofija je ubrzo i potvrdila razlog razvoda.

 

– Brak mi se raspao jer je moj muž bio mlađi; on je želeo da ima decu, a ja nisam želela da budem stara mama. To ne bi bilo fer prema detetu – izjavila je ona za "El Pais" .

 

– Prvog sina sam dobila sa 19 godina, on sad ima 32. Spremna sam da postanem baka, a ne ponovo majka – zaključila je. 

 

1 / 5 Foto: EPA/PAUL BUCK

 

Zvezda serije "Moderna porodica" nedavno je sa sinom Manolom gostovala u emisiji "The Talk", gde je otvoreno govorila o svom ljubavnom životu.

 

Sve je počelo tako što je Vergara javno iskritikovala mladog Gonzaleza zbog tetovaža koje ima, te ju je on podsetio da ih i sama ima dve, što ju je navelo da ih pokaže i objasni značenje svake.

 

Sofija Vergara svuda ide sa svojim sinom Manolom
Sofija Vergara svuda ide sa svojim sinom Manolomfoto: Profimedia

– Prva tetovaža predstavlja inicijale mog pokojnog brata – započela je glumica. 

 

– Na drugoj ruci su mi ispisani inicijali Džoa Manganijela (Sofijin bivši muž), on više nije tu. Ipak, ime mog novog dečka počinje na isto slovo, tako da sam reciklirala tetovažu! – šaljivo je dodala Vergara. 

 

1 / 5 Foto: @CelebCandidly / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ova izjava bila je i svojevrsna potvrda veze sa Džastinom Salimanom, zgodnim doktorom sa kojim je lepa brineta više puta uhvaćena u javnosti.

 

Prema pisanjima medija, par se zabavlja od oktobra prošle godine, a sve do sada glumica se nije oglašavala po ovom pitanju.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Glumica se vratila u Srbiju

 

 

 

 

makonda-tracker