strašan kraj braka

Odmah je poželeo porodicu s njom: Pagonis uhapšen zbog nasilja nad suprugom, a evo kako je pričao o svom braku i razvodu

0

Poznati kik-bokser navodno je uhapšen nakon napada na suprugu, od koje se razišao pre pet godina

Nenad Pagonis navodno je uhapšen nakon napada na suprugu
Nenad Pagonis navodno je uhapšen nakon napada na suprugufoto: Nenad Kostić za Kurir

Domaći mediji javili su danas da je kik-bokser Nenad Pagonis uhapšen nakon što je navodno pretukao suprugu.


Zbog toga mu je određeno zadržavanje po nalogu dežurnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu, a Blic piše da je supruga sportiste zadobila prelom rebara, kao i da su se sukobili oko treninga njihovog zajedničkog deteta.


Nenad Pagonis i njegova bivša supruga Maja Brukner, inače glumica i pevačica, zajedno su proveli godine, a supruga je kik-bokera pratila i podržavala tokom karijere.

 

Nenad Pagonis i Maja Brukner tokom braka
Nenad Pagonis i Maja Brukner tokom brakafoto: Instagram

Brak Nenada Pagonisa i Maje Brukner


Kako je jednom prilikom ispričao, upoznali su se sasvim slučajno na novosadskom Štrandu, a Pagonis je istakao da je već nakon nekoliko minuta poželeo da zasnuje porodicu s Majom.


Na samom početku, zapravo, privukla me je njena muškobanjastost i harizma, dok su me kasnije sve više osvajale, pa i zadržale, osobine poput vernosti i odanosti – ispričao je u jednom intervjuu.


Godinama su važili za jedan od najskladnijih poznatih parova, a u braku su dobili sina Vladimirosa i ćerku Tesu. Mediji su, međutim, 2019. godine javili da se Pagonis razvodi, a on je pet godina kasnije pričao o rastanku od supruge.

 


Razveo sam se, jednostavno nismo mogli zajedno. Nebitno je sada ko je kriv – rekao je Nenad za Hello u martu ove godine i tada istakao da mu teško pada razdvojenost od dece.


I ja sam im menjao pelene, kupao ih, svaku noć im čitao priče, uspavljivao ih. Dešavalo se da imam neki sastanak u gradu, a ja kažem: "Samo da uspavam decu pa ću doći" – ispričao je tada. – Tri meseca sam plakao, ne zbog razvoda. Jednostavno, navikneš se tokom godina na dreku i buku. Odjednom tišina, mrtva tišina..


Kako je istakao, tada je pričao o razvodu s prijateljima i psiholozima.

 

Nenad Pagonis navodno je uhapšen jer je pretukao suprugu
Nenad Pagonis navodno je uhapšen jer je pretukao suprugufoto: Damir Dervišagić

Svi su mi rekli da je, posle smrti, razvod najteži stres – rekao je, dok se Maja Brukner nije oglašavala javno o krahu braka.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.


BONUS VIDEO

Nenad Pagonis o krizi porodice i vaspitanju dece

 

makonda-tracker