najlepša jugoslovenka

Nije imala sreće u ljubavi, a sa samo 19 godina postala je MIS JUGOSLAVIJE: Danas ima 61 i još uvek izgleda BOMBASTIČNO

0

Dok su je muževi varali na sve strane, ceo Balkan uzdisao je za njom. Lepa Splićanka danas ima 61 godinu i živi je simbol jugoslovenske lepote. Ovo je životna priča čuvenog modela i misice, Ane Saso.

Ana Saso u reklami
Ana Saso u reklamifoto: Ja TRGOVAC TV, Youtube Printscreen

Zanosna manekenka Ana Saso rođena je 1963. godine u Splitu. Sa svega 19 godina ponela je titulu Mis Jugoslavije, nakon čega joj se otvaraju vrata mnogih prestižnih modnih angažmana u Parizu i Milanu

 

Pored onih u svetu modelinga, lepa Ana dobila je i nekoliko ponuda za filmske uloge, koje je odbila zbog scena u toplesu koje nije želela da snima. 

 

Iako je cela bivša Juga uzdisala za njom, Sasova nije imala sreće u ljubavi. Dva puta se udavala, a oba braka bila su burna i propraćena skandalima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Sasso (@sasso.ana63)

 

Njen prvi suprug bio je kontroverzni splitski ugostitelj Nenad Bare Teklić. Nekrunisani kralj noćnog života u Hrvatskoj, uvek je bio u društvu lepih žena kojima nije mogao da odoli, te ne čudi što brak sa jugoslovenskim seks simbolom nije dugo potrajao.

 

Nakon razvoda, Sasova ne gubi nadu i udaje se za pravnika Igora Frančeskog – ni on se nije dugo zadržao u njenom životu. Naočigled svih u Splitu, Igor ju je svakoga dana varao sa drugom, od Ane mlađom devojkom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Sasso (@sasso.ana63)

 

Dve godine nakon razvoda, Frančeski se našao u epicentru skandala, kada je u njegovom stanu uhapšena grupa devojaka koje se bave prostitucijom.

 

Danas, Ana Sas ima 61 godinu i još uvek je sinonim za vanvremensku žensku lepotu. Prema pisanjima hrvatskih medija, svoju sreću konačno je pronašla u zagrljaju izvesnog lekara Hrvoja Tomaševića, u čijoj ljubavi uživa već više od jedne decenije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Sasso (@sasso.ana63)

 

- Sa velikim zadovoljstvom kažem da sam nakon četrdesete postala napokon zadovoljna sobom. Nakon svih uspona i padova te brojnih iskustava – i pozitivnih i negativnih – evoluirala sam u svakom smislu. A nadopunjuje me i duhovnost. Sve me to sada čini prezadovoljnom - rekla je Saso pre nekoliko godina za "Gloriju".

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

BONUS VIDEO

Misica Anja Radić o izboru za mis i srpskoj kulturi

 

 

 

 

makonda-tracker