NIJE JOJ BILO LAKO

''Užasno sam se bojala'', rekla je: Hrvatska pevačica dobijala JEZIVE pretnje jer se udala za Srbina

0

Pevačica Ida je u videu koji je podelila na svom isntagram profilu otkrila kakve je pretnje dobijala samo zato što se zbog ljubavi prema Srbinu preselila u Beograd

Pevačica Ida Prester
Pevačica Ida Presterfoto: Instagram

Hrvatska pevačica Ida Prester već godinama živi u Beogradu sa suprugom Ivanom Peševskim, sa kojim ima sinove Roka i Rija.

 

Međutim, Ida je godinama dobijala pretnje što se zbog ljubavi preselila iz rodnog Zagreba i što je uopšte udata za Srbina.

 

Pevačica je podelila na svom instagram profilu video zapis u kome je ispričala kako se osećala u vezi sa stalnim pretnjama i koliko je uplašena bila:

 

Užasno sam se bojala, ta količina pretnji, gneva, mržnje, bacila me je u razmišljanje koliko psihopata ima, da ne znam kako ću preživeti. Kada sam videla šta pišu ispod mojih intervjua i koliko mržnje mogu imati prema potpuno nepoznatim ljudima koji im u životu ništa nisu uradili, započela je Ida, pa nastavila:

 

Hrvatska pevačica Ida Prester
Hrvatska pevačica Ida Presterfoto: Nemanja Nikolić

 

- Godinama sam se suočavala sa ljudima koji su me hejtovali kako zbog nekih mojih stavova, ali i činjenice da sam javna ličnost, pa kao može mi se uvek nešto prebaciti. To me je toliko uznemiravalo da sam jedno vreme gledala kada prođem ulicom, da li me neko poznaje i hoće li me satrti ako me prepozna. U vreme kad sam rodila svog prvog sina, u inboks sam dobila strašnu poruku koja se odnosila na moj brak i to što sam rodila dete sa Srbinom.

 

Takođe se osvrnula i na predrasude koje postoje u društvu oko žena i uspešnih muškaraca, što ju je jednako pogađalo:

 

- Žene i etikete. Kad sam se udala za svog Vanija, internet se užario od komentara: ‘još jedna hrvatska sponzoruša udala se za bogatog Srbina preduzetnika’, ‘pala i ona na lovu’, uvrede i potcenjivanje sa svih strana. Bila sam u čudu. Koliko daleko od istine, rekla je Ida tada i dodala:

 

 

- Vani je tad od imovine imao mačku Pigo i prastari karavan. I mene da verujem u njega i njegove sulude ideje. Sve što danas imamo stekli smo ogromnim trudom zajedno. Ali, stereotip je već priređen, samo sam uklizala u fioku.

 

- Danas, nakon devet godina, valjda svi vide da se u Vanija ne zaljubljuješ zbog novca. Nego zato što je jedini takav za mene na svetu. Ali komentari su još isti, ispod svakog članka o meni, do kraja života. Sve što radim finansira mi bogati muž, jer žena ne zna sama zaraditi ništa, završila je Ida.

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

 

makonda-tracker