blago rečeno - neobično

Nova teška optužba u Holivudu: Met Dejmon i Ben Aflek dobijaju BIZARNU TUŽBU, a Džej Lo im je "saučesnica"?

0

U svega nekoliko dana više velikih zvezda se u Americi suočava sa ozbiljnim optužbama, a poslednji među njima su Met Dejmon, Ben Aflek i Džej Lo. 

Met Dejmon i Ben Aflek su optuženi od strane jedne advokatice iz Njujorka
Met Dejmon i Ben Aflek su optuženi od strane jedne advokatice iz Njujorka foto: EPA/JIMMY MORRIS

U poslednjih par dana u SAD više poznatih ličnosti se suočava se teškim optužbama.

 

Paf Dedi, Džejmi Foks, Aksl Rouz, Bred Pit... Svako od njih je optužen za različite vidove nasilja, uznemiravanja i zlostavljanja, a sad su na toj listi i imena Meta Dejmona i Bena Afleka.  

 

Jedna advokatica iz Njujorka, koja nije želela da otkriva svoj identitet javnosti, tužila je dvojicu glumaca zbog uznemiravanja i uhođenja.

 

Prema ovoj, kako su strani mediji nazvali, bizarnoj tužbi, Dejmon i Aflek su iskoristili njena lična iskustva za potrebe svog filma i to bez njene dozvole.

 

Met Dejmon i Ben Aflek se do sada nisu izjašnjavali o ovim optužbama
Met Dejmon i Ben Aflek se do sada nisu izjašnjavali o ovim optužbama foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Preciznije, ona je glumce optužila su za prisluškivanje njene kuće i hakovanje uređaja, kao da su je ostavili u strahu od otmice i silovanja.

 

Kako je objavio Dejli Mejl, ova advokatica tvrdi da nekoliko filmova, među kojima su „Sluškinja na Menhetnu“ i „Nestala devojka“, sadrže elemente koji su uzeti iz njenog privatnog života.

 

U tužbi se spominje i Dženifer Lopez
U tužbi se spominje i Dženifer Lopez foto: 1 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Osim dvojice glumaca, u tužbi se spominju i Kejsi Aflek, Dženifer Lopez, Kevin Smit, Rajan Sikrest i Harvi Vajnstin kao saučesnici.

 

Ova advokatica takođe tvrdi da je od 2001. bila članica sajta Project Greenlight, koji su pokrenuli upravo Dejmon i Aflek.  

 

Ta stranica je okupljala pisce koji su tamo razgovarali i razmenjivali ideje, a advokatica smatra da su njene ideje upotrebljenje bez njene dozvole.

 

Aflek i Dejmon nisu javno komentarisali ove navode.

 

Bonus video: 

 

 

makonda-tracker