nažalost, nisu potrajali

Ljubavna priča Slavice Ćukteraš i Vlade Avramova: Od tajnog venčanja i selidbe u Italiju do razvoda i prijave policiji

0

Sve je počelo bajkovito i divno, ali njihova lepa priča nije trajala dugo.

Slavica Ćukteraš i Vlada Avramov
Slavica Ćukteraš i Vlada Avramov foto: AIC PHOTO / AFP / Profimedia, Ana Paunković

Pevačica Slavica Ćukteraš je, kako prenosi Telegraf, prijavila bivšeg supruga, nekadašnjeg golmana Vladu Avramova, zbog pretnji. 

 

Kako piše ovaj portal, pretnje su usledile nakon sukoba oko starateljstva nad detetom. 

 

Slavica i Vlada su neko vreme bili u vezi nakon čega su se venčali 2016. godine. 

 

Venčanje je bilo tajno i odigralo se na veoma egotičnoj destinaciji, što je Slavica otkrila prilikom jednog gostovanja u emisiju Amidži šou.

 

Slavica i Vlada su jako retko objavljavlivali javno trenutke iz privatnog života, pa je bilo pravo iznenađenje kada je tada odluičila da pokaže neke slike sa svadbe.

 

Kako je tada pisao Kurir Stars, pevačica i golman su sudbonosno "da" izgovorili na plaži pred nekoliko svedoka.
 

U jednom trenutku svoje veze, njih dvoje su doneli odluku da se presele u Italiju, pošto je Avramov tada nastupao za fudbalsku ekipu iz te zemlje. 

U tom trenutku, kako su pisali domaći mediji, Slavica se povukla sa estrade, pošto se posvetila roditeljstvu. 

 

Vlada i Slavica su u braku dobili ćerku Viktoriju, a u jednom trenutku svoje veze su živeli i u Japanu. 

 

- Lepo je bilo. Tada sam poslednji put i bila zaljubljena, a čovek kada je zaljubljen, sve mu je lepo. Da si na selu, tebi je lepo, ti si srećan, a pogotovo kada imate tako dobre destinacije da uživate, tipa Tokio, Kaljari, Bergamo, Dubai. Mi smo na svim tim mestima živeli, to je jedna lepa etapa mog života, koja je trajala šest godina i kruna je ćerka Viktorija - rekla je pevačica u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović".

 

Nažalost, posle nekog vremena je ljubav nestala, pa su pevačica i sportista doneli odluku da se raziđu 2019. godine.

- Ja sam i ranije to govorila, a to važi i sada, do razvoda je došlo jer je jednostavno nestalo ljubavi i tako je trebalo da se desi. Znate već da ne volim naširoko o svom privatnom životu da pričam, nikada do sada nisam isticala ni bivšeg supruga ni ćerku - rekla je jednom prilikom Slavica.

 

Ona je tvrdila da su i nakon razvoda ostali u dobrim odnosima, kao i da im je na prvom mestu sreća njihove ćerke.

 

- Ostavili smo to iza nas, izašli smo iz tih partnerskih cipela, ući ćemo u neke nove ako Bog da, ali tu smo da budemo kao korektni roditelji. Nikada nisam ružnu reč rekla (za njega), a nemam ni razloga zato što je on fenomenalan tata. On možda nije fenomenalan muž ili ja žena... - rekla je tada pevačica 

I nakon što je prošlo neko vreme od razvoda pevačica je tvrdila istu stvar za Vladu, te zbog toga još više čudi ova prijava za pretnje koju je Telegraf preneo. 

 

- Ništa se nije promenilo u ovih dve godine otkako smo se razveli. I dalje smo u dobrim odnosima, brinemo zajedno o našoj ćerki i to je najbitnije. Iako mi više nismo partneri u ljubavnom smislu, ljubav prema našoj ćerki nikada neće nestati i to je jedino važno - pričala je svojevremeno pevačica.

 

 

 

makonda-tracker