jasno i otvoreno

"Ja sam imala dva divna braka..." Naša glumica ima dvojicu sinova, a ne krije šta danas misli o svojim bivšim muževima

0

Glumica Srna Lango ima dvojicu sinova, Aleksu i Pavla, iz dva braka, a ovako danas govori o bivšim muževima, među kojima je Irfan Mensur.

Srna Lango ima iza sebe dva braka, u kojima je dobila dvojicu sinova, Pavla i Aleksu
Srna Lango ima iza sebe dva braka, u kojima je dobila dvojicu sinova, Pavla i Aleksufoto: Marija Mladjen/ATAImages

Glumica Srna Lango ostvarena je na profesionalnom planu, ali, pored uspeha u karijeri, njen privatni život uvek je zanimao javnost.

 

Dobro je poznato da je Srna Lango bila u braku sa glumcem Irfanom Mensurom, koji se, ipak, završio razvodom. Kada su se Srna i Irfan upoznali,oboje su imali decu iz prethodnih brakova: ona sina Aleksu, on sina Filipa.

 

Par je, potom, u braku dobio sina Pavla, koji se takođe, kao i roditelji, bavi glumom, te smo ga najpre gledali u seriji "Pogrešan čovek".

 

Gledajući roditelje, shvatio sam da je gluma jedan krvav poziv. Publici često sa strane to ne izgleda baš tako. Srna i Irfan su se trudili da me odvuku od tog poziva. Međutim, kad su shvatili da samo time želim da se bavim, dobio sam njihovu podršku. Sada im je i drago i ponosni su što neko nastavlja da se bavi onim u čemu su oni uspešni već decenijama – kazao je jednom prilikom Pavle.

 

Pavle Mensur sa verenicom Nastasijom Stošić
Pavle Mensur sa verenicom Nastasijom Stošićfoto: F.S./ATAImages

Srnin stariji sin Aleksa iz prvog braka postao je producent.

 

Aleksa je prvo studirao na Pravnom fakultetu u Beogradu da bi naknadno odlučio da ode na produkciju. Na kraju je i sebi i meni priznao da njega studije ne zanimaju i da želi da se zaposli. Mada sam se dugo bunila i molila ga da ne odustaje tako lako ili da bar zamrzne godinu, doneo je neopozivu odluku kojoj sam ja na kraju dala blagoslov. Sada planira da započne privatni biznis sa svojim ocem – pričala je ranije Srna Lango.

 

Srnin stariji sin Aleksa
Srnin stariji sin Aleksafoto: Instagram/printscreen/srnalango

 

Šta Srna Lango danas kaže o svojim bivšim  muževima?

 

U jednoj emisiji voditeljke Sanje Marinković tema su, kao i obično, bili muško-ženski odnosi, a izjava glumice Srne Lango da ima dva divna bivša muža mnogima se dopala.

 

– Ja ne znam šta nije jasno. Ja sam imala dva divna braka i imam dva divna bivša muža, trenutno nemam trećeg, ali Bože moj – rekla je Srna Lango tom prilikom.

 

Irfan Mensur i Srna Lango bili su jedan od popularnijih glumačkih parova
Irfan Mensur i Srna Lango bili su jedan od popularnijih glumačkih parovafoto: Damir Dervišagić

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Irfan Mensur drži govor na komemoraciji Žarku Lauševiću

 

makonda-tracker