STABILNA PORODICA

Mladi, lepi i uspešni, ali između njih postoji velika razlika: Znate li kako izgledaju deca Dina Merlina?

1

I sin i ćerka su mu jednako uspešni u svojim karijerama i žive živote van vidokruga regionalnih medija

Dino Merlin decenijama čuva porodicu od očiju javnosti
Dino Merlin decenijama čuva porodicu od očiju javnostifoto: Dragana Udovičić

Iako je jedan od najpoznatijih pevača na Balkanu, Dino Merlin godinama uspeva da privatan život i porodicu drži van očiju javnosti, i to mu uspešno polazi za rukom.

 

Oni koji su se baš interesovali oko pevačeve intime, mogli su da otkriju da je u skladnom braku gotovo 40 godina sa Amelom Dervišhalidović sa kojom je u ljubavi još iz tinejdžerskih dana. 

 

O njihovom odnosu se zna toliko da nikad nisu imali nijedan skandal, te važe za jedan od najskladnijih parova. Dino i Amela imaju dvoje dece, sina Hamzu i ćerku Naidu, koji su takođe godinama van medija.

Njihov sin je godina studirao po Evropi, što je još jedan od razloga zašto domaća javnost ne zna mnogo o njemu.

 

 

Posle studija u Londonu i Berlinu, studirao je i Menadžment i političke nauke u Istanbulu što mu je pomoglo da danas sa ocem ima skladan poslovni odnos.

 

Prateći primer njegovih roditelja, oženio se svojom ljubavlju iz srednje škole Dženetom, te sledeće godine 2020. su dobili i sina koga su nazvali Nezir.

 

Život njihove ćerke Naide takođe je prilično skroman i povučen, s obzirom da joj je otac pevač čije pesme zna svaki Balkanac.

Naida je rođena kada su skromnije živeli, nego što je slučaj sa njenin bratom koji je imao bezbrižno odrastanje u materijalnom smislu, tako da je osetila život od nemaštine do finansijske obezbeđenosti i svih plodova luksuznog života.

 

Dino Merlin je jednom prilikom i istakao da je upravo to najveća razlika među njima - sina Hamzu više zanimaju materijalne stvari kao i dobre finansije, jer je odrastao u takvom okruženju gde su roditelji mogli da mu ostvare šta god da poželi. 

 

Naida je, kao i njen brat, uspešno završila školovanje u inostranstvu i to  postdiplomske studije na Oksfordu koje su joj dale dovoljno znanja da upliva u informatičke vode i gradi internacionalnu karijeru.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

Bonus video

 

 

 

 

 

makonda-tracker