oseća se – poludobro

I sreća, i tuga, i VEČNA LJUBAV: Udovica Siniše Mihajlovića podelila jedan od njihovih najlepših trenutaka

0

Posle višedecenijske ljubavi, Arijana Rapaćoni Mihajlović priseća se jednog od svoja tri venčanja s Mihom sama, pa zaključuje da je "poludobro"

Siniša Mihajlović i Arijana izgradili su veliku porodicu i ostali zajedno do kraja
Siniša Mihajlović i Arijana izgradili su veliku porodicu i ostali zajedno do krajafoto: ariannamihajlovic/Instagram/Printscreen

Arijana Rapaćoni Mihajlović, nekadašnja italijanska voditeljka i model, podelila je juče emotivnu poruku na Instagramu, koja je pratila jednu od njenih najdražih fotografija u životu.


Udovica legendarnog srpskog fudbalera i fudbalskog trenera Siniše Mihajlovića objavila je, naime, fotografiju s njihovog venčanja, na kojoj vidimo srećni par zagrljen.

 

Dok je Arijana u venčanici, naš Miha je grli i pridržava joj bidermajer, a Mihajlovići izgledaju zadovoljno, zaljubljeno i bezbrižno.

 

Osećam se poludobro – napisala je jedna od omiljenih "srpskih snajki".

Velika ljubav Siniše Mihajlovića i njegove Arijane


Par se, inače, venčao tri puta.


Najpre su "da" rekli u Rimu, na Vidovdan 1996. godine, zatim deceniju kasnije u Sremskim Karlovcima u Crkvi Svetog oca Nikolaj, a zanimljivo je da su tom prilikom zamolili zvanice da im ne donose poklone već da doniraju Dečjem selu u Sremskoj Kamenici novac koji bi potrošili na svadbeni dar.

 


Potom su Siniša Mihajlović i Arijana Rapaćoni na leto 2021. priredili divno venčanje u mondenskom italijanskom letovalištu Porto Červo.


Nakon venčanja, par je dao jedan od retkih zajedničkih intervjua, kada je Arijana otkrila da li je teže voleti Srbina ili Italijana.


Više mi se dopadaju Srbi. Italijani su pričljivi i jaki na rečima, ali ne i na delima, dok Srbi manje obećavaju, a više ispune i odlučniji su. Srbi su vezani za porodicu, u stvari, ne znam da li sam ja imala previše sreće i da li su svi Srbi takvi ili samo moj Siniša – istakla je za Hello.

 


Arijana i Siniša zajedno su dobili petoro dece: ćerke Viktoriju i Virdžiniju, kao i sinove Miroslava, Dušana i Nikolasa, dok je Miha u vanbračnoj vezi dobio i sina Marka, s kojim je imao topao odnos.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Da li novi nacionalni stadion treba da nosi ime Siniše Mihajlovića?

 

makonda-tracker