nije mogla da se obuzda

"Unuka ga promenila, sanjala sam da me vodi do oltara": Mihina ćerka na italijanskoj TV zaplakala na pomen tatinog imena

0

Virdžinija Mihajlović je gostovala u jednom emisiji i briznula je u plač kad je počela da govori o svom tati - Siniši Mihajloviću. 

Siniša Mihajlović je nakon hrabre borbe preminuo u decembru 2022. godine
Siniša Mihajlović je nakon hrabre borbe preminuo u decembru 2022. godine foto: Instagram/Viktorija Mihajlović

Virdžinija Mihajlović gostovala je u jednoj italijanskoj emisiji gde je govorila o svom ocu, SIniši Mihajloviću.

 

Lepa Mihina ćerka je pričala kako se nadala da će je tata otpratiti do olatara na venčanju, kako se promenio kada je postao deda, kao i kako je njena majka Arijana podnela smrt našeg proslavljenog fudbalera. 

 

Virdžinija je kroz suze otkrila da je nekoliko puta odlagala venčanje zbog zdravstvenih problema bivšeg trenera Bolonje.

 

- Odlagala sam da se venčam godinu dana zbog tate. Nadala sam se da će moći da bude tamo, san mi je bio da dođem do oltara sa tatom – rekla je Virdžinija u ovoj emisji.

Virdžinija se venčala sa fudbalerom Alesandrom Voljakom, a taj dan joj s jedne strane bio jako lep, a sa druge veoma težak. 

Ali osećala sam ga blizu sebe tokom celog dana. Venčanje je već samo po sebi emotivan dan, bilo je teško proživeti dan u potpunosti, ali uspela sam. Razmišljala sam o svojoj ljubavi prema Alesandru, bila sam sigurna da me tata gleda. Osećala sam se zaštićeno, osećala sam njegovo prisustvo - ispričala je Virdžinija.  

Kako je rekla, Siniša se mnogo promenio od momenta kada je postao deka, odnosno kada je mu Virdžinija rodila unuku Violante.

 

Virdžnija Mihajlović je sanjala da je Siniša otprati do olatara na venčanju
Virdžnija Mihajlović je sanjala da je Siniša otprati do olatara na venčanju foto: Instagram

- Tata je bio veoma srećan, mnogo ju je voleo. Bio je čvrst, krut, ali se promenio: postao je emotivan, plakao je, bio je ekspanzivan. Promenio se sa Violante. Kada je stigla, kao da je bio izlečen, bio je dobro, bili smo srećni. Bio je savršen deda. Violante ga se neće sećati, ali uvek ću pričati sa njom o njemu, na sreću imam mnogo fotografija i video snimaka - suznim očima je pričala Vidržinija.

Na pitanje kako je njena majka, Arijana Rapačoni, Virdžinija Mihajlović je rekla da se polako oporavlja posle svega

 

- Ona je jaka žena, mnogo je propatila poslednjih godina, uvek je bila pored tate u bolnicama. Prošla je kroz teška vremena, ali je jaka. Tata je naizgled bio tvrd, ali sladak i osetljiv, mama je zaista jaka. Polako se oporavlja. Nikada nije pokazivao znake da odustane pred nama - rekla je Virdžinija. 

Nakon ovog gostovanja, Virdžinija se na svom Instagram nalogu svima zahvalila na podršci, nakon jedne ovako teške i veoma emotivne priče za nju. 

 

- Želim da vam se zahvalim na mnogim lepim i slatkim porukama koje mi šaljete. Nije mi bilo nimalo lako da se ovako otvorim, ne volim da se pokazujem kao krhka, ali mi je drago što sam uspela da pokažem i da vam pokažem najintimniji deo sebe na pravi način. Ovo sam ja - emotivna je bila Mihina ćerka nakon ovog gostovanja. 

 

Bonus video: 

 

 

 

makonda-tracker