neverovatna priča

"Zbog ljubavi sam htela da povučem okidač i ODUZMEM SEBI ŽIVOT": Ispovest slavne pevačice o tome kako ju je spasio – pas

0

Da nije bilo njenog psa, legendarna muzička možda danas ne bi bila sa nama

Nova knjiga 'Doli na Doli: Intervjui i susreti sa Doli Parton' predstavlja informacije o pevačici iz višedecenijskih intervjua
Nova knjiga "Doli na Doli: Intervjui i susreti sa Doli Parton" predstavlja informacije o pevačici iz višedecenijskih intervjuafoto: Jameson Bedonie / Splash / Profimedia

Slavna pevačica Doli Parton oduvek je bila poznata po svom širokom osmehu, ali je javnosti manje poznata činjenica da je jedan period u svojoj mladosti vodila borbu sa depresijom.

 

Cela priča je detaljno ispričana u knjizi: "Doli o Doli: Intervjui i susreti sa Doli Parton" koja predstavlja prikaz o životu pevačice iz višedecenijskih intervjua, a u jednom ona opisuje kako ju je njen pas sprečio da izvrši samoubistvo nakon što joj ljubavnik slomio srce.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CBS (@cbstv)

- Imam stabilan brak, ali spavala sam i s drugim muškarcima. Oboje imamo afere o kojima međusobno ne razgovaramo - ističe pevačica.

Kroz depresivno razdoblje prolazila je 80-ih kad je čak razmišljala i o samoubistvu, a život je htela oduzeti jer ju je ostavio ljubavnik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dolly Parton (@dollyparton)

 

- Sedela sam na spratu u svojoj spavaćoj sobi jednog popodneva kada sam primetila u fioci noćnog ormarića svoj pištolj koji držim zbog provalnika - rekla je ona.

 

Pevačica ističe kako smatra je pas bio tada njen duhovni glasnik od Boga.
Pevačica ističe kako smatra je pas bio tada njen duhovni glasnik od Boga.foto: Tammie Arroyo / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

- Dugo sam ga gledala... Onda, tek što sam ga podigla, pogledam sa strane i vidim da je naš mali pas Popaj dotrčao uz stepenice.

 

Doli Parton je dodala:

 

 - Tap-tap-tap njegovih šapa me je vratio u stvarnost i odjednom sam se ukočila. Spustila sam pištolj.

 

Pevačica ističe kako smatra je pas bio tada njen "duhovni glasnik od Boga". Iako priznaje da sumnja da bi se tad stvarno ubila, ona napominje:

 

- Sada kada sam prošla kroz taj užasan trenutak, sigurno mogu da razumem druge ljude, čak i neke čvrste poput mene jer bol može da postane toliko jak...

 

* Ukoliko pomišljate na samoubistvo ili sumnjate da suicidne misli ima neko vama blizak, možete pozvati Nacionalnu SOS liniju za prevenciju suicida.
Razgovori nisu ograničeni, a linija radi neprekidno - 24 časa, sedam dana nedeljno.

Broj kol-centra je 011/7777-000

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Direktorka Klinike za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević o samoubistvima u svetu i Srbiji

 

 

 

makonda-tracker