bilo mu je teško

Otpevao je hit koji i danas obožavamo i onda — nestao: UŽASNA STVAR prekinula je karijeru pevača, a onda se uzdigao

0

Goran Dimitrijadis Dima najpoznatiji je po pesmi "Nije mene, dušo, ubilo", ali nakon nje je odjednom nestao iz javnosti.

Dima je doživeo užasnu stvar na vrhuncu karijere
Dima je doživeo užasnu stvar na vrhuncu karijerefoto: screenshot youtube

Goran Dimitrijadis Dima domaćoj javnosti bio je najpoznatiji po velikom hitu "Nije mene dušo ubilo", koji je i danas nezaobilazan na slavljima. Ipak, posle velikog uspeha ove pesme odjednom je nestao iz javnosti.

 

Iako je u pojedinim periodima radio i kao taksista, kao i u vreme kada se pojavila pomenuta pesma, pre 30 godina, Dima je neprekidno nastupao .

On je u to vreme pevao sa koleginicama kao što su Mira Škorić i Sonja Mitrović Hani, ali i na različitim veseljima.

 

Sve te poslove sam imao bez praktično ikakve reklame, samo zahvaljujući toj pesmi. Inače, nikada nisam hteo da snimam po svaku cenu. Ja ne shvatam to da neko proda njivu ili neko drugo imanje da bi snimio CD. Ja muziku nikada nisam doživljavao kao trgovinu ― pričao je Dima za medije pre određenog vremena i otkrio da je imao veliku nezgodu zbog koje se i povukao iz javnosti.

 

 

Šta se desilo sa Dimom? 

 

Često se ljudi pitaju gde je on danas i šta radi, a nagađa se i o tome zašto je prestao u to vreme da se bavi muzikom.

 

Mnogi me pitaju: a da li vi još radite? Što vas nema? Takav hit ste imali, a ne pevate? Koliko puta sam morao da odgovorim na ta pitanja, počeli su da mi rastu rogovi ― rekao je Dima.

 

 

Dima je svojevremeno otkrio kako je jedna nesreća dodatno uticala na to da ne razvije svoju karijeru kako je možda mogao.

 

Dvehiljadite godine mi je izgorela kuća. Skroz – prisećao se Dima.

 

Uložio sam svu snagu i svu volju da ponovo napravim kuću, ali to je trajalo. Na kraju sam napravio dve kuće, svojim poštenim radom. Zato i nisam ulagao u muziku, u pesme.

 

Na njegovom Instagram profilu može se videti da on danasa uspešno nastupa, a retko ko bi ga prepoznao.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

Bonus video

Pevač o ŠOKANTNOJ situaciji u kojoj se Rođa Raičević našao​​​​​​​

 

 

makonda-tracker