gde je danas?

Kako danas izgleda Ružica Đinđić? Posle ubistva muža je retko viđamo, a i dalje nosi nenadmašnu lepotu

1

Udovica Zorana Đinđića retko se eksponira javno, a godine i tuga nisu ostavile traga na njenom licu.

Ružica Đinđić ostala je udvoica 2003. godine, kada je ubijen njen suprug Zoran
Ružica Đinđić ostala je udvoica 2003. godine, kada je ubijen njen suprug Zoranfoto: EPA PHOTO / SASA STANKOVIC

Nakon više od 20 godina od ubistva nekadašnjeg premijera Srbije Zorana Đinđića, snimljena je serija "Sablja", politički triler koji prati dane pre atentata i dane koji su usledili nakon njega, kao i surovih posledica, zbog kojih je najviše propatila njegova porodica.

 

Sa suprugom Ružicom Đinđić Zoran je živeo skladnim životom, a kruna njihove ljubavi jesu deca Jovana i Luka.

 

Ulogu Ružice Đinđić dobila je glumica Tihana Lazović, a "prava" Ružica odavno se ne eksponira u javnosti.

 

Retko kada je, za protekle dve decenije, uopšte i govorila za medije, a jednom prilikom, u svojoj ispovesti, otkrila je kako je izgledao najgori dan u njenom životu.

 

Proteklih dvadeset godina donele su odrastanje njihove dece, nov život, obrazovanje, ali velika tuga ostala je u njihovim srcima.

 

1 / 7 Foto: M. M./ATAImages

 

Ružica danas živi skromnim životom, a u javnosti je možemo videti samo u retkim prilikama. Ona se nije mnogo promenila, te i dalje nosi istu lepotu i dostojanstvo.

 

Jednom prilikom, govorila je o tome kako su njena deca, Jovana i Luka, i ona bili prepušteni sami sebi.

 

Ostali smo zauvek sami, nas troje, a svi ti velevažni prijatelji su se razbežali, i ubuduće su nam prilazili samo kao nejasne senke, u međuvremenu i sami postajući javne medijske pojave. Uz vest o njegovoj smrti i oni su konačno postali neko i nešto. Što su oni bivali sve važniji i važniji, moja tuga i bol su u istoj meri rasli. A ja sam deci morala da objasnim važnost našeg kraja — ispričala je Ružica za Vreme.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

ZBOG TOGA SAM 5 MESECI BIO U ZATVORU! Lukas za Kurir pogovorio o akciji Sablja: Ovo je detalj koji mi je promenio ŽIVOT!

 

makonda-tracker