neobično

Pričalo se da mu je pred smrt radila NAJGNUSNIJE STVARI: Ljubavna priča milijardera počela je drsko, a završila se tužno

0

Ljubavna priča Dejvida Koha i 22 godine mlađe Džulije nije počela tipično i romantično, ali imala je divne momente.

Dejvid i Džulija Koh
Dejvid i Džulija Kohfoto: RW/MPI / Capital pictures / Profimedia

Dejvid Koh bio je biznismen, filantrop, aktivista, inženjer, koji je u junu 2019. godine bio rangiran kao jedanaesta najbogatija osoba na svetu (delivši mesto sa svojim bratom Čarlsom).

 

Takođe, on je bio četvrta najbogatija osoba u Americi 2012. godine, kao i najbogatiji Njujorčanin 2013. godine. Zapravo, njegovo bogatstvo bilo je procenjeno na 50,5 milijaridi dolara.

 

Milijarder Koh je preminuo 2019. godine, nakon čega je 42% "Koh industrije" nasledila njegova supruga Džulija Koh, s kojom je dobio troje dece. Između Koha i Džulije bilo je 22 godine razlike, a o njihovom braku nakon smrti bogataša ispredale su se najužasnije priče.

 

 

Ljubavna priča Džulije i Dejvida Koha

 

Džulija Koh rođena je pod prezimenom Flešer, i nije poticala iz tako imućne porodice. Nakon nekoliko selidbi, stacionirala se u Njujorku, gde je radila sa Nensi Regan, a do 1991. godine nije imala toliko sreće u ljubavi. Tada je imala sastanak "naslepo" sa Dejvidom Kohom, koji je tada već stekao veliko bogatstvo i uticaj, a nakon tog sastanka, nisu imali ideju da će se venčati, jer nije prošao baš najbolje.

 

Kada ju je sreo par meseci kasnije, Dejvid joj se predstavio, jer je zaboravio da su bili na sastanku. Pošto se ona jako uvredila, Koh joj se izvinio i zapravo su uplovili u razgovor, tokom kog su shvatili da se ipak dopadaju jedno drugom.

 

Dejvid Koh nije prepoznao Džuliju kada ju je sreo prvi put posle njihovog sastanka
Dejvid Koh nije prepoznao Džuliju kada ju je sreo prvi put posle njihovog sastankafoto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Patrik MekKarti je Džuliju narednih godina nazvao "osobom koja se u Njujorku sreće jednom u par godina", jer je bila "lepa, zabavna, voli modu i udata je za neverovatno bogatog čoveka". Od manjeg stana na Petog aveniji, preselili su se u dupleks sa 18 soba i samo nastavili da šire svoju imperiju.

 

Međutim, godine su donele Dejvidovu bolest i užasne priče koje su ih pratile.

 

Bolest Dejvida Koha i strašne priče

 

Bivša telohraniteljka milijardera Feliša Rasin iznela je senzacionalističke tvrdnje da Džulija, kada je njen suprug oboleo od karcinoma, nije želela da medicinske sestre hrane njenog supruga cevčicom, te da ga je držala zaključanog u sobi mesecima pre smrti.

 

Telohraniteljka je tvrdila da je Džulija sve to radila kako se ne bi dalje nosila s njim i kako ne bi produžavala život svog supruga, koji je preminuo u 79. godini u avgustu 2019.

 

Telohraniteljka Dejvida Koha tvrdila je da ga je Džulija maltretirala pred smrt
Telohraniteljka Dejvida Koha tvrdila je da ga je Džulija maltretirala pred smrtfoto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Takođe, tvrdila je da ju je najbobgatija žena Njujorka diskriminisala na polnoj osnovi. Ona je govorila da su medicinske sestre bile pod stresom da će Koh umreti i da im nije bilo prijatno zbog Džulijinih naredbi.

 

Navodila je i da Džulija nije htela da vodi Dejvida na tajni porodični put u Afriku kako ga "ne bi upropastio" i da je od supruga krila činjenicu da je kupila stan vredan 40 miliona dolara.

 

Feliša Rasin je sve svoje tvrdnje kasnije demantovala i izvinila se porodici.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

makonda-tracker