detalji su predivni

Jedinstveni, bajkoviti i po Vukanovom ukusu: Ukrasi i jelka u domu Tamare Vučić kao da su izašli iz božićne priče

3

Prva dama birala je nesvakidašnju dekoraciju u susret Novoj godini i Božiću, a na Instagramu je pokazala svoj topli praznični kutak

Tamara Vučić ukrasila je svoj dom u duhu predstojećih praznika
Tamara Vučić ukrasila je svoj dom u duhu predstojećih praznikafoto: Milan Maricic/ATAImages

Prva dama Srbije Tamara Vučić ranije nije koristila društvene mreže, a kako pre nekoliko meseci aktivna na Instagramu imamo priliku da zavirimo u njenu ovogodišnju novogodišnju i božićnu dekoraciju.


Ona je na ovoj mreži nedavno podelila snimak kojim je otkrila kako je ukrasila svoj dom u preprazničnim danima, a pokazala je da je pažljivo birala neobičnu i nesvakidašnju dekoraciju u duhu Božića.


Tamara Vučić otkrila nam je tako da njen sin Vukan uživa u interesantnim ukrasima, poput minijaturne praznične prodavnice slatkiša, simpatične vrteške, kućice u kojoj po balerini pada sneg...

1 / 5 Foto: tamara.vucic.serbia, Instagram

Naravno, centralno mesto u dekoraciji za Novu godinu i Božić zauzima jelka, a prva dama ukrasila je visoko drvce kuglama, cvetovima i mašnama u belim i zlatnim tonovima, uz graničce sa belim kuglicama koje imitiraju sneg, dok se na vrhu nalazi jednostavna zlatna zvezda.

 

Novogodišnja jelka u domu Tamare Vučić
Novogodišnja jelka u domu Tamare Vučićfoto: tamara.vucic.serbia, Instagram

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Novogodišnja jelka od lisnatog testa

 

makonda-tracker