praktično, a moderno

Ovaj trend je obeležio 2023, a zadržaće se još dugo: Tamara Vučić ispratila staru godinu u ženstvenim PINK izdanjima

0

Ružičasta boja bila je glavni trend 2022, tokom 2023. za njom je vladala prava pomama, a očekuje se da će i 2024. pink biti opsesija zaljubljenica u modu, a prva dama Srbije ponela ju je poslednjeg dana u godini

foto: Instagram/Printscreen/tamara.vucic.serbia
foto: Instagram/Printscreen/tamara.vucic.serbia

Poslednji dani 2023. godine nisu bili tipični zimski jer su nam temperature bile nešto više nego što je uobičajeno za kraj decembra, a imali smo i mnogo sunčanih sati, što su mnogi iskoristili za opuštanje u prirodi.


Među njima je i Tamara Vučić, prva dama Srbije, koja je na Instagramu pokazala kako je uživala u čarima Palića.


Divan dan za kraj 2023. godine – napisala je na Instagramu u opisu fotografija koji ma je otkrila kakav stil bira za najležernije trenutke.

 

Tamara Vučić na Paliću ispratila 2023. godinu
Tamara Vučić na Paliću ispratila 2023. godinufoto: Instagram/Printscreen/tamara.vucic.serbia

Ona je za ovu priliku odabrala jednostavnu sportsku odevnu varijantu, čija je glavna "zvezda" dvodelna trenerka jarke pink boje, a prva dama ju je kombinovala s efektnom zimskom beanie kapicom iste nijanse.


Sve je upotpunila kratkom crnom zimskom jaknom, štepanim modelom koji je uvek u trendu i odličan je dodatak sportskim izdanjima, kao i predimenzioniranim naočarima za sunce.

 

Sportski pink-crni stajling Tamare Vučić
Sportski pink-crni stajling Tamare Vučićfoto: Instagram/Printscreen/tamara.vucic.serbia

Ona je potom čestitala svima Novu godinu odevena, ponovo, u roze! Prva dama podelila je fotografiju za koju je pozirala u pink toaleti, s belim aksesoarom u kosi, i poručila:

 

Želim vam da na krilima zdravlja i ljubavi letite u susret danima i godinama, dragim ljudima i osmesima, planovima i izazovima. Neka vašom dušom vlada mir i bezbrižnost dečjeg osmeha. Srećna Nova godina!

 

 

Barbi groznica


Ovaj stajling savršen je način da se zatvori modna 2023. godina, budući da ju je obeležila ružičasta boja, zahvaljujući barbiecore trendom. Sve je počelo još godinu dana ranije, kada su osvanule fotografije sa snimanja filma "Barbi" režiserke Grete Gervig, a kako se bližio dan premijere ovog ostvarenja, nastala je prava "barbi groznica" i pomama za pink odećom i detaljima.

 

Tamara Vučić u roze haljini do kolena na promociji u organizaciji Lepe Brene
Tamara Vučić u roze haljini do kolena na promociji u organizaciji Lepe Brenefoto: Nenad Kostić

I sama prva dama priznala je da je poklekla pred trendom opčinjenosti čuvenom lutkom, pa je podelila kako je jedna aplikacija pokazala da bi ona izgledala kao Barbika.

 

Tamara Vučić proverila kako bi izgledala kao Barbika
Tamara Vučić proverila kako bi izgledala kao Barbikafoto: Tamara Vučić Instagram

 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bordo torba Tamare Kalinić o kojoj se priča

 

makonda-tracker