stara fotografija

Pomislićete da je vreme stalo: Znate li kako je Verica Bradić izgledala pre gotovo 30 godina?

0

Verica Bradić dugo je jedna od najpoznatijih srpskih novinarki, ali malo ko se seća kako je izgledala na početku karijere.

Verica Bradić danas vodi emisiju 'Hit tvit'
Verica Bradić danas vodi emisiju "Hit tvit"foto: Printscreen TV Pink

Novinarka i voditeljka Verica Bradić danas vodi emisiju "Hit tvit" na televiziji "Pink" , ali ona iza sebe ima bogatu karijeru i veliko iskustvo u radu u medijima., zbog čega važi za jednog od najvećih profesionalaca u ovom poslu.

 

Verica Bradić je u skladnom braku sa biznismenom Dušanom Grbićem još od studentskih dana, njih dvoje imaju ćerku Elenu i sina Andreja.

 

Oni su moja oaza sigurnosti i mira, pa ih verovatno i zbog toga držim podalje od medija. Želim da ih zaštitim od izlaganja javnosti. Nisu oni birali ovaj posao, ja sam ‒ rekla je svojevremeno Verica za Hello.

Verica je završavala Pravni fakultet u vreme kada je rodila prvo dete, a poznato je i da je jedno vreme napravila sedmogodišnju pauzu na televiziji kako bi se bavila advokaturom.

 

Ipak, ona je prisutna u medijima već gotovo tri decenije,  malo ko se seća kako je ona izgledala na počecima svoje karijere, pre gotovo tri decenije. Stara Veričina fotografija iz tog perioda pokazuje da se nikada nije odala estetskim trendovima i korekcijama, a promenila je samo frizuru!

 

Ona je 1994. pozirala za TV reviju, a upoređujući tu naslovnicu s onom za koju se fotografisala 2022. godine, primetno je koliko je voditeljka ostala verna sebi i svojoj lepoti.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

SANJA MARINKOVIĆ PROGOVORILA O LJUBAVNOM ŽIVOTU! NE ZNAM GDE JE PROBLEM To što nije na fotografijama ne znači da ga nema

 

makonda-tracker