(foto)

Znate li ko je čovek s kojim Alka Vuica ima sina? Uspešan je, njena velika ljubav, a njihov odnos sada izaziva komentare

0

Alka Vuica ima odraslog sina Ariana, a ne krije u kakvim odnosima je sa njegovim tatom.

Alka Vuica ima sina Arijana
Alka Vuica ima sina Arijanafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Hrvatska pevačica i tekstopisac Alka Vuica nedavno je podelila sa širom javnošću da je ostala bez majke, emotivnom porukom, uz staru fotografiju svojih roditelja.

 

Alka Vuica žena je poznata po svom specifičnom stilu, ali o njenom ljubavnom životu mnogo se pisalo po regionalnim medijima, ali i navodilo da su joj posvećene neke od najlepših pesama.

 

Nju su povezivali s poznatih muškarcima, ali jedna od njenih najvećih ljubavi bio je Vuk Veličković, poznatiji pod umetničkim imenom Vuk Vidor, s kojim je dobila sina Arijana.

 

Alka i Vuk upoznali su se 1988. godine, a Arijana je pevačica rodila godinu dana kasnije.

 

Alka i Vuk su u dobrim odnosima, premda njihova ljubav nije uspela da opstane, pa je Arijana, koji je danas poznat i pod umetničkim imenom  Strapazoot, odgajala sama. Ipak, s njegovim tatom nikada se nije svađala, niti javno sukobila.

 

 Svi roditelji moraju insistirati na uljudnom odnosu i lepom zbog dece, jer mislim da deca moraju imati osećaj sigurnosti i ljubavi. Između roditelja ljubav i zaljubljenost može proći, ali je jako važno da podupiremo i ostanemo jako bliski zbog dece — ispričala je Alka za Dnevnik.hr.

 

Ona je nedavno objavila fotografiju s Arianom i Vukom, a u pitanju je stara fotografija, nastala na promociji njene knjige 2006. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alka Vuica (@alka.vuica)

 

Roditelji trebaju dati svu ljubav detetu koje su pozvali na ovaj svet — rekla je tada Alka.

 

Takođe, porodičnu fotografiju je podelila i prošlog Božića, uz opis Srećna porodica za Božić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alka Vuica (@alka.vuica)

Beskrajno je poštujem, samim tim što je samohrana majka. Zahvalan sam joj što me je donela na svet u uslovima koji nisu bili nimalo laki, ali je opet sve učinila da se osećam srećno i da budem tu gde jesam. Čitavog života bila mi je i ostaće uzor, nadasve ljudski i roditeljski. Prema mami sam oduvek osećao ljubav i ponos. Ljubav, jer je ljubav uvek davala i jer sam u njoj plivao. Ko ne zna Alku, ne zna šta je ljubav, ona jednostavno sija iz nje i svima je nesebično deli. Ponos, zato što je uvek bila ponosna i svoja, uspešna, ali i nepotkupljiva — istakao je jednom prilikom o Alki njen sin Arijan.

 

Bonus video

Alka Vuica o skandalu Bajage i Lukasa

 

 

makonda-tracker