potpuna transformacija

Bila je zavodnica, odala se porocima, pa odselila na selo: Gde je danas, čime se bavi i kako izgleda Ivana Banfić?

0

Nekadašnja pevačica je štikle zamenila gumenim čizmama, odselila se iz grada i doživela promenu koja joj je donela mir, spokoj i divan život 

IVANA BANFIĆ JE BILA VELIKA ZVEZDA DEVEDESTIH GODINA
IVANA BANFIĆ JE BILA VELIKA ZVEZDA DEVEDESTIH GODINA foto: Youtube Printscreen

Nekadašnja pevačica Ivana Banfić, proslavila se hitovima uz koje su mnogi đuskali devedesetih godina. Muzika joj je donela slavu i uspeh, ali i brojne probleme sa alkoholom i drugim porocima.

 

Ivana je 12 godina bila u braku sa Robertom Magićem, ali onda su odlučili da se raziđu. Čini se da je to bio udarac za pevačicu od kojeg dugo nije mogla da se oporavi.

 

Tugu je utapala u alkoholu i 2005. godine je shvatila da mora nešto da preduzme povodom toga. Odlučuje da se prijavi na klinku za odvikavanje. Ispostavilo se da bolju odluku nije mogla da donese, jer je uspela da prebrodi taj težak period.

 

Nakon toga, njen život kreće potpuno drugačijim tokom. Ivana se ponovo zaljubljuje, ovog puta u Kruna Ladišićs. Venčali su se u tajnosti, jer nisu želeli da taj dan budu okruženi medijima.

 

Nakon toga, sreća joj se osmehnula i Ivana je ostala u drugom stanju. Za nju je jedna od najvećih želja bila da se ostvari u ulozi majke, ali tu trudnoću nije uspela da iznese do kraja. Usledio je spontani pobačaj, nakon čega je odlučila da se promeni, posveti veri i prirodi.

 

 

- Bilo je tužno, bolno prihvaćanje svega toga, ali ja sam borac i prihvatila sam sve što se dogodilo. Isplakali smo se, otišli na hodočašće do Marije Bistrice. Pešačili smo 64 kilometra i tamo sam zapalila sveću za tu malu dušicu. U molitvi sam pronašla mir - rekla je svojevremeno Ivana, koja je rodila sina Jana u 37. godini.

 

Druga trudnoća je bila veliki stres za Ivanu. Strepela je svakog dana. Ipak, zahvaljujući božijoj pomoći rodila je zdravog sina na kojem će  mu večno biti zahvalna. 

 

Ivana sada živi na selu, kuću je uredila prema sopstvenim potrebama i ništa joj ne pada teško. Često radi teške fizičke poslove, pa čak i one u štali, oko životinja, ali joj to ne predstavlja problem.

 

Svoj mir sa suprugom pornašla je u mestu koje se nalazi 11 km od Petrinje - Staroj Drenčini, gde se par pre nekoliko godina preselio. I sada uživaju u seoskom načinu života.

 

Iako je delovalo da Ivana više nema pretenzije da se vrati na muzičku scenu, ako je sudeći prema onom što objavljuje na društvenim mrežama Ivana je spremna da se ponovo posveti publici, a sada već nastupa u nekim manjim klubovima. 

 

Bonus video:

 

Teška životan ispovest pevačice Jane 

 

makonda-tracker