Običan život

Povratak u anonimnost: Hrvatska zvezda devedesetih uživa u običnom životu na selu

0

Ivana Banfić je bila jedna od napopularnijih hrvatskih i balkanskih pevačica a onda se udala i povukla iz javnosti. Iako mnoge bivše zvezde pate u anonimnosti - ona u tome uživa.

foto: Dražen Kokorić
foto: Dražen Kokorić

 

Hrvatska pevačica Ivana Banfić bila je zvezda  dens scene tokom devedesetih. Publika širom Balkana pamti je po hitovima „Šumica“, „Da mu nisam dala“, „Cigareta“, a osim po muzici, pamte je po izazovnom izgledu po kojem se izdvajala u odnosu na svoje tadašnje koleginice sa estrade. Međutim, Ivana se posle mnogih uspeha u toku estradne karijere povukla iz javnosti. 

 

Ona se na tu odluku odlučila pošto se udala za producenta Krunu Ladišića i dobila sina Jana. Zajedno sa suprugom i sinom, ona sada živi na selu, uzgaja životinje i domaće voće i povrće na svojoj farmi.

 

A post shared by ivana banfic (@ivanabanfic) on

 

Kao i mnoge druge zvezde, Ivana ima i svoj Instagram profil na kojem objavljuje slike. Nedavno je objavila sliku iz Perua na kojoj bez problema pozira bez trunke šminke.

 

 

A post shared by ivana banfic (@ivanabanfic) on

 

Iako mnoge zvezde teško podnose povratak u anonimost, Ivani nedostatak glamura i slave očigledno ne predstavlja problem da živi punim plućima.

 

 

 

makonda-tracker