mALO KO BI JE PREPOZNAO

BILA JE SEKS BOMBA BIVŠE JUGE,A ONDA JE DOŽIVELA KRAH: Pevačica završila na klinici za ODVIKAVANJE,a ovako izgleda DANAS

0

Već dugo nije u javnom životu.

foto: Instagram
foto: Instagram

Od dueta sa Dinom Merlinom u pesmi "Godinama" svi su znali njeno ime, a Ivana Banfić ubrzo je potom zauzela titulu jedne od najprivlačnijih pevačica na ovim prostorima.

 

Nizali su se njeni novi hitovi i projekti i devedesetih je ona bila jedno od najvećih imena na muzičkoj sceni. Titule poput "seks bombe" nisu je ni najmanje zanimale, niti je karijeru gradila na skandalima. Ipak, pamti se jedna od njenih izjava.

 

Naime, tokom jednog intervjua upitali su je da li je zaista toliko privlačna ili je to ipak deo njenog imidža, a ona je svojom izjavom tih godina šokirala sve:

 

- Bila sam seks mašina, ništa ispod pet puta na dan - izjavila je pevačica.

 

Palila je dens scenom hitovima „Šumica“, „Da mu nisam dala“, „Cigareta“... Imala je po 150 zakazanih nastupa godišnje i nikada nije mirovala.

 

A onda je život upleo svoje prste - usledio je prvi brak, koji je trajao 12 godina. Sa Robertom Magićem, koji je bio i njen menadžer, razvela se u miru, bez teških reči.

 

- Iz svog iskustva naučila sam, videla i prepoznala da su u brak ušli moji i njegovi roditelji, a gde smo mi. Mi smo se izgubili negde putem - ispričala je Ivana jednom prilikom.

 

Onda je usledila borba sa zavisnošću od alkohola. Ivana se 2005. godine prijavila na kliniku za odvikavanje.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker