i otac i najbolji prijatelj

Znate li ko je ćerka Željka Obradovića? Govori 7 jezika, ima opasan hobi, a svoju veliku ljubav pretvorila je u posao

0

Trener KK Partizan je otac dvoje odrasle dece, a njegova ćerka Anja ističe da joj je i najbolji prijatelj

Željko Obradović je sa suprugom Vesnom dobio dvoje dece
Željko Obradović je sa suprugom Vesnom dobio dvoje decefoto: EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Želimir Obradović, poznatiji pod nadimkom Željko, jedna je od omiljenih ličnosti srpskog sporta već godinama, a pre dve godine obradovao je hiljade navijača povratkom u KK Partizan, koji je predvodio početkom devedesetih i s kojim je 1992. stigao do krova Evrope.


I posle višedecenijske karijere, popularni trener i dalje je jednako motivisan i vatren pored košarkaškog terena, a publika ga obožava i kada njihovom timu ne ide.


U pohodu na nove uspehe s Parizanom, Željku Obradovaću najveću podršku pruža porodica, koju je pre mnogo godina zasnovao sa suprugom Vesnom.

Cenjeni trener je s Vesnom dobio dvoje dece – sina Đorđa i ćerku Anju, koje retko imamo priliku da vidimo u javnosti.


Dok mediji pišu da se Đorđe Obradović krenuo očevim stopama i odabrao košarku kao svoj životni put, Anju privlači nešto drugo, ali je i dalje veoma aktivna i ima prilično riskantne hobije.

Ona je rođena u Beogradu 1985, a živela je i u Parizu, Barseloni i Ljubljani. Zanimljivo je da je ona bila tatin rođendanski poklon – rođeni su istog dana u godini, pa oni dele rođendan i u više navrata su nam pokazali kako zajedno gase svećice na torti.

 

Najbolji deo mog rođendana je to što ga delim sa svojim dragim ocem... i najboljim prijateljem! – napisala je Anja na Fejsbuku jednom prilikom.

Anja je, prema pisanju medija, devojka koja govori čak sedam jezika, a svoju veliku ljubav prema umetnosti pretvorila je u posao, otvorivši u svom rodnom gradu galeriju Hestia. Ipak, najinteresantiji je njen hobi – padobranstvo!

Anja Obradović podarila je Željku unuku, kada je 2021. donela na svet ćerku Milicu.

 

BONUS VIDEO

Željko Obradović na proslavi Partizana

 

makonda-tracker