neodoljivi!

Bogdan je isti tata, a Petra – mala princeza: Jelisaveta Orašanin s decom bodrila supruga i Crvenu zvezdu

0

Miloš Teodosić juče je u Areni imao najlepšu podršku do sad, budući da su za njega s tribina navijali supruga Jelisaveta Orašanin Teodosić i njihova deca

Miloš Teodosić sa ćerkom Petrom posle meča Crvena zvvezda-Budućnost
Miloš Teodosić sa ćerkom Petrom posle meča Crvena zvvezda-Budućnostfoto: Bane T. Stojanovic, ATAImages

KK Crvena Zvezda juče je u beogradskoj Štark areni igrala protiv KK Budućnost iz Podgorice, a srpski tim imao je veliku podršku.


Posebno je pogled na tribine radovao košarkaša Miloša Teodosića, kog je prvi put bodrila cela porodica – supruga i Jelisaveta Orašanin Teodosić, njihov sin Bogdan i ćerka Petra.


Popularna glumica stigla je u halu u društvu mališana, a dok su oni nosili majice s grbom Crvene zvezde, Jelisaveta je izgledala prelepo u jednostavnom svetloroze duksu i crnoj trenerci, a svoje sportsko izdanje upotpunila je belim patikama.

 

1 / 6 Foto: Bane T. Stojanovic, ATAImages


Ponosno mama sve vreme je navijala i motrila na Bogdana i Petru, koji su izgledali kao da se odlično provode i uživaju u tatinim majstorijama, a posle utakmice su mu se pridružili na terenu.


Mali Bogdan je, kako smo videli, tatina slika i prilika, dok je Petra više nalik na majku, a Jelisaveta je jednom prilikom otkrila da je tako i po karakteru.

Apsolutno. Ona je moja ćerka 100 posto i uživam u tome. Sin je malo mirniji, ali videćmo kako godine budu prolazile. To se sve da promeniti – rekla je glumica u jednom intervjuu za Blic.


Pa nije ni suprug miran. (smeh) Ali videćemo još su mali da bih sada definitivno mogla da kažem na koga su "povukli".

 


Iako oboje uživaju i u gledanju košarke i u predstavama, Jelisaveta još uvek ne može da pretpostavi šta ih najviše privlači i čime bi mogli da se bave. Svakako, šta god bude njihov izbor – imaju podršku roditelja.


Podržaću svoju decu šta god da odluče. Koji god to put bude, ako su oni srećni i talentovani za to što su izabrali, apsolutno ću ih podržati – objasnila je jednom prilikom.


Porodica Teodosić je, inače, zbog Miloševog angažmana u Italiji, ranije živela u Bolonji, a odnedavno su u Jelisavetinom rodnom Beogradu.

 

BONUS VIDEO

Jelisaveta Teodosić igra basket

 

makonda-tracker