uvek uz njega

Ko je supruga Omrija Glazera, golmana Crvene zvezde? Vredna, talentovana, SUPERUSPEŠNA, a uz to je i – PRELEPA

0

Izraelski golman koji je ove sezona između stativa Crvene zvezde već godinama je u skladnom braku sa ženom čije je ime dobro poznato zaljubljenicama u modu

Omri Glazer došao je u Crvenu zvezdu iz rodnog Izraela
Omri Glazer došao je u Crvenu zvezdu iz rodnog Izraelafoto: STARSPORT / Shutterstock Editorial / Profimedia

Izraelski golman Omri Glazer zamenio je ove godine Milana Borjana na golu Crvene zvezde, a zgodni sportista došao je u Srbiju sa suprugom Širom Glazer Morag.


Baš kao što je nekadašnji golman srpske ekipe imao suprugu koja se ističe lepotom, "naslednica" Snežane Borjane je vanserijska lepotica koja verno prati svog životnog saputnika.


Ko je žena Omrija Glazera?

 

Prema pisanju medija u vreme kada je Omri Glazer tek stao između stativa Crvene zvezde, Šira Morag bavi se dizajnom i osnivačica je modnog brenda Vague et chanson.


Ona je modnu kuću pokrenula s prijateljicom Gal Ohajon 2019. godine u Hercliji, gradu na centralnoj obali Izraela, koji se nalazi u Okrugu Tel Aviv.


Kako se navodi na njihovoj zvaničnoj internet prezentaciji, duo je rad započeo u Galinom podrumu, a vremenom je njihov brenda postao jedna od vodećih izraelskih onlajn prodavnica.

Njihov cilj je, navodi se, kreiranje ženske garderobe što je moguće klasičnije, odnosno rad na osnovnim komadima na koje uvek možemo da računamo, a Gal i Šira "nikada neće dizajnirati komad koje same ne bi nosile".


Ljubav izraelske lepotice s Omrijem traje već dugo, a oni su godinama u skladnom braku i Šira ga podržava s tribina kad god je moguće. Kako je nedavno napisala na Instagramu, sportista joj "već devet godina izaziva leptiriće u stomaku", a uz njega će biti bilo gde na svetu, pa ga je bodrila i prilikom Zvezdinog gostovanja u Mančesteru.

Navijači su imali priliku da je vide i na tribinama stadiona "Rajko Mitić", kada je pozirala u dresu Crvene zvezde.

 

Šira Glazer Morag već 9 godina ljubi izraelskog golmana Omrija Glazera, koji trenutno nastupa u Crvenoj zvezdi
Šira Glazer Morag već 9 godina ljubi izraelskog golmana Omrija Glazera, koji trenutno nastupa u Crvenoj zvezdifoto: @shiramorag/Instagram

BONUS VIDEO

Omri Glazer, novi golman FK Crvena zvezda

 

makonda-tracker