bolje nije moglo

Kamel, zavodljivo, FENDI! Jelisaveta Orašanin u stajlingu na kom nećete znati šta pre da gledate

0

Filmska premijera je prilika koja zahteva eleganciju, a glumica Jelisaveta Orašanin je uvek spremna za taj izaziv

Miloš Petrović Trojpec i Jelisaveta Orašanin Teodosić na premijeri filma Izazov
Miloš Petrović Trojpec i Jelisaveta Orašanin Teodosić na premijeri filma Izazovfoto: Damir Dervišagić

U Beogradu je sinoć održana premijera filma "Izazov" režisera Klima Šipenskog, u kom igra naš Miloš Biković, dok je glavna ženska uloga pripala glumici Juliji Peresild.


Ova projekcija okupila je veliki broj poznatih ličnosti, pre svega kolega koje su došle da podrže Bikovića, među kojima i njegova prijateljica s klase Jelisaveta Orašanin Teodosić.


Glumica je bila u društvu kolega Tamare Krcunović, Miloša Petrovića Trojpeca i Anite Ognjenović, a ovom prilikom je pokazala još jedno modno izdanje kakvo nije retkost videli na holivudskim događjima.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Jelisaveta je izgledala vrlo šik u svetlobraon kombinaciji od glave do pete, a baš svaki njen deo je interesantan, kreativan i neobičan.

 

Glumica je odabrala duboke pantalone širih i dugačkih nogavica, model koji ima horizontalni prorez i ističe njen ravan stomak.

 

Miloš Petrović Trojpec , Anita Ognjanović, Jelisaveta Orašanin Teodosić i Tamara Krcunović na premijeri filma Izazov
Miloš Petrović Trojpec , Anita Ognjanović, Jelisaveta Orašanin Teodosić i Tamara Krcunović na premijeri filma Izazovfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Isto je postigla i krop-topom u kamel i tamnobraon tonovima, zatvorenim i uskim modelom koji potpisuje modna kuća Fendi, koja stoji i iza svetlog dugačkog mantila s reverima.

 

U pitanju je vrlo elegantan model koji ima rese pri dnu, što ga u kombinaciji sa neutralnim zemljanim nijansama čini savršenim boho komadom za proleće.

 

Jelisaveta Orašanin Teodosić i Tamara Krcunović na premijeri filma Izazov
Jelisaveta Orašanin Teodosić i Tamara Krcunović na premijeri filma Izazovfoto: Antonio Ahel/ATA Images

 

makonda-tracker