nešto drugačije

Zbog nje je Kaja Ostojić preskočila večeru: Jelisaveta Orašanin ovog leta nosi samo kupaće koje supermodeli obožavaju

0

Moda za plažu sve je interesantnija, a šarmantna glumica pronašla je vrlo atraktivne i aktuelne modele bikinija kakve smo viđali na svetskim zvezdama

Jelisaveta Orašanin Teodosić na konferenciji za medije u Beogradskom dramskom pozorištu
Jelisaveta Orašanin Teodosić na konferenciji za medije u Beogradskom dramskom pozorištufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Srpska glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić nedavno se s porodicom preselila iz Bolonje u rodni Beograd, budući da je njen suprug Miloš Teodosić prešao u svoj omiljeni KK Crvena zvezda.


Nakon napornog pakovanja i emotivnog opraštanja od Italije, Jelisaveta se uputila na zaslužen odmor, a njeni snimci i fotografije s plaže oduševili su njene pratioce i prijatelje na Instagramu.


Jelisaveta nije otkrila gde provodi letovanje, ali je očigledno da uživa u moru i lepom vremenu, a do sada je fanovima pokazala dva kupaća kostima koje je ponela za uživanje na plaži.

 

Najpre je pozirala u vrlo efektnom bikiniju boje lavande...

 


... a zatim u žutom modelu.

 

 

Ma, haos. Taman mi je ovo trebalo da vidim da ne večeram – komentar je pevačice Katarine Ostojić koji najbolje pokazuje kako glumica izgleda u ovim kostimima.


Izbor šarmantne glumice ove sezone su vrlo jednostavni, ali efektni modeli kupaćeg. Oni ostavljaju utisak pre svega svojom rebrastom teksturom, zbog koje na prvi pogled izgledaju kao pleteni, a ovaj model poznat je kao scrunch bikini.

 

U pitanju su dvodelni kompleti koji blago podupiru grudi, ne otkrivaju previše, a vrlo su udobni i praktični. Donji deo bikinija je klasičnog dizajna u stilu gaćica, a za gornji je Jelisaveta birala opcije i s bretelama i bez njih.


Scrunch kupaće kostime je 2020. godine Vogue je proglasio plažnim trendom budućnosti, a među onima koji su ih popularisali je brend Hunza G.

 


Do sada smo u njima videli mnogo slavnih devojaka, a manekenka Rouzi Hantington Vajtli odabrala je bež jednodelni model.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

 

 

BONUS VIDEO: Kako Jelisaveta Orašanin Teodosić igra košarku?

 

makonda-tracker