NOVOGODIŠNJI INTERVJU

Ispod jelke priželjkuje – SUŠILICU ZA VEŠ: Kristina Radenković je imala UZBUDLJIVU GODINU, a evo šta očekuje od 2023.

0

Voditeljka i glumica Kristina Radenković će novogodišnju noć provesti kod kuće sa svojim najbližima, a u intervju za Glossy.rs otkrila je koje tri reči na najbolji način opisuju godinu na izmaku, šta se nalazi na njenoj listi novogodišnjih odluka i šta bi poželela svima nama u 2023. godini.

Kristina Radenković na proslavi 26. rođendana Blica  u septembru 2022.godine
Kristina Radenković na proslavi 26. rođendana Blica u septembru 2022.godinefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica i voditeljka Kristina Radenković trenutno je jedno od najtraženijih i najpopularnijih TV lica.

 

Može se reći da je ova godina bila jedna od njenih najuspešnijih budući da je bila deo brojnih projekata.

 

Publika je navikla da je gleda u kvizovima "Slagalica" i "Stigni me ako znaš", ali ove godine lepa voditeljka je bila deo i nekolicine emisija u okviru sportsko-zabavnog programa Javnog servisa, a mnoge je iznenadilo, ali i oduševilo to što se Kristina našla u redovima srpske delegacije na "Pesmi za Evroviziju"

 

Kao jedan od članova hora koju su pratili Konstraktu na evrovizijskoj sceni, Kristina Radenković je dala sve od sebe da na najbolji mogući način predstavi našu zemlju.

 

Redakcija portala Glossy.rs je zamolila Kristinu da zajedno sumiramo 2022. godinu,da nam otkrije kako će provesti novogodišnju noć, koja je njena neostvarena želja, kao i šta će poželeti sebi, a i našim čitaocima u novoj 2023.godini.

 

  • Da li ste neko ko na kraju godine sumira utiske i pravi "presek" stvari koje su se dogodile u godini na izmaku? Da li ste zadovoljni ovom godinom i po čemu ćete pamtiti 2022. godinu?

 

Ne pravim preseke, ni planove otkad imamo decu. Svakako ako bih ga napravila za 2022. mogu biti samo ponosna na sebe i zahvalna na podršci supruga, kolega i svih ljudi koje sam ove godine upoznala i imala sreću da s njima sarađujem.

 

  • Kako biste u tri reči opisali ovu 2022. godinu?

 

Izazovna, avanturistička i sjajna.

 

  • Ova godina je za Vas u poslovnom smislu bila veoma ispunjena i uspešna. Ne možemo da se ne osvrnemo na Evroviziju i na to da ste neplanirano, a opet sudbinski otišli u Italiju i učestvovali na Pesmi Evrovizije. Kako biste opisali to iskustvo? I da li biste ga ponovili?

 

Mogla sam sebe da zamislim na svakoj poziciji u delegaciji, ali na mestu izvođača nikad. Možda je moja poruka univerzumu otišla sa nekakvim nejasnim šiframa, a realizacija snova je bila član hora sjajne Konstrakte i nastup na Evroviziji s grupom čiji sam oduvek bila obožavalac, Zemljom gruva. Nikad ne reci nikad, ali ove godine su se kockice tako sklopile, hor nije pevao, bila sam deo scenskog nastupa i kao diplomirana glumica moj angažman je opravdan. Iskreno, i dalje mi je čitavo to iskustvo u magnovenju, još nisam svesna tog svog angažmana. Mogu reći samo da kada nešto jako želite, želje se ostvaruju na čudnovate načine.

 

 

  • Poznato je da volite zimu i ovaj period godine. Kako izgledaju novogodišnji i božićni praznici u Vašem domu? Šta je to što obavezno "ispoštujete" od običaja i šta biste voleli da prenesete i Vašoj deci?

 

Iako obožavamo novogodišnje praznike nismo mnogo tradicionalni, svakako se trudimo da te dane provedemo u krugu porodice, a tokom praznika, nas četvoro bićemo na planini u čemu najviše i uživamo.

 

  • Koje boje preovladavaju na jelci?

 

Okitimo, naravno, čim dođe decembar.  Ove godine odlučila sam se za belo- crvenu kombinaciju. Kažem ja, jer na kraju uvek sama okitim jelku uz moralnu podršku ostatka porodice.

 

Kristina Radenković
foto: Antonio Ahel/ATAImages
  • Kako ćete provesti Novu godinu? Šta ćete poželeti sebi?

 

Sa kumovima kod kuće uz novogodišnji program RTS-a, a obično nam naiđu i nenajavljeni gosti, tako da uvek bude spontano i prelepo. Sebi ću poželeti makar isto ovako, u svakom smislu, bogatu godinu.

 

  • Kakav poklon priželjkujete ispod jelke?

 

Želim novu sušilicu za veš. Ta koju želim nikada nije na stanju. Želim da bude na stanju.

 

  • Šta će se naći na Vašoj "listi novogodišnjih odluka" za narednu godinu?

 

Imam kratkoročnu odluku, a ta je da Rogan zavoli skijanje i da uživamo svo četvoro u zimskim sportovima.

 

  • Šta biste poželeli našim čitaocima u 2023. godini?

 

Da nam se vrati vera u bolje sutra, da ne osetimo finansijsku krizu u velikoj meri, da smo okruženi ljubavlju i najvažnije da budemo pre svega dobri i odgovorni prema samima sebi.

 

 

makonda-tracker