INTERVJU

OVAKO ZAISTA IZGLEDA ŽIVOT ŽENE TENISERA: Biljana Tipsarević potpuno OTVORENO o porodici, braku i ćerkici Emili

0

Lepa, negovana, elegantna, među najlepšim ženama svetskih tenisera, Biljana nije samo ukras teniskih terena. Uložila je mnogo u svoje obrazovanje, ima sopstveni modni brend i smatra da za sve u životu treba da se zasuču rukavi

foto: Privatna Arhiva

Iz kakvog porodičnog miljea potičete? Imate li veliku porodicu?

 

- Imam, i to je moja najveća sreća i blagoslov, nešto čemu sam zahvalna svakog dana kada se probudim. Imam sreće da potičem iz tople porodice, pune ljubavi i međusobne pažnje, svi smo jako vezani, posebno ja za moju sestru.

 

Na koga se oslanjate i ko vam pruža podršku kada je Janko odsutan?

 

- Roditelji, sestre, a imam i moje predivne drugarice koje su mi kao sestre.

 

Šta vaše dete najviše voli?

 

- Ona najviše voli Srbiju, da je kod kuće sa svojim bratom Nokijem, u svom parkiću, sa svojim prijateljima, bakom, dekom i njihovim palačinkama.

 

Pomaže li vam neko u porodici u gajenju ćerke?

 

- Roditelji su mi neizmerna pomoć.

 

Kakav život biste želeli za Emili?

 

- Da što duže uživa u detinjstvu, da bude zdrava i srećna i da što pre shvati šta je čini srećnom.

 

U svet mode probili ste se zaista kvalitetom. Postali ste omiljeni brend za mnoge dame. Vaša odeća je istovremeno i emotivna i vrlo konkretna. Kako volite da oblačite žene?

 

- Žene i devojke su moja inspiracija, volim da puno putujem i posmatram modu u svakom gradu u kojem se nađem - šta žene vole, šta žele i šta ih čini srećnim. Moj zadatak je da pravim kolekcije koje će ih usrećiti, učiniti lepim.

 

Vaša poslednja kolekcija za proleće i leto zove se "Emili" i inspirisana je glamurom Holivuda, odevanjem Grejs Keli, Odri Hepbern, ikonama stila. Da li je to i vaš lični ukus?

 

- Ja polazim od toga šta lično volim, ne obazirem se toliko na trendove koliko mi je važna vanvremenska elegancija, kvalitet izrade i materijala. Osluškujem tržište i svoje klijentkinje. Ali na prvom mestu je da to bude odraz mog ličnog stila, jer nosim svoje modele, i to daje i te kako poverenje mojim klijentkinjama.

 

Kako ocenjujete oblačenje naših poznatih dama koje nameću trend, a kako uličnu modu? Šta volite da vidite na devojkama?

 

- Oblačim nekoliko naših poznatih dama. Volim kada je stil mojih klijentkinja u skladu sa njihovim karakterom, poslom kojim se bave i da im modeli dobro stoje.

 

Njujork je lep grad. Imate li vremena da sa mužem prošetate, vidite nešto, osetite dah svetske metropole?

 

- U Njujorku kupujem predivne materijale već godinama, obožavam ovaj grad koji nudi mnogo toga, od umetnosti, preko muzike, dobre energije, a i US open mi je jedan od omiljenih grend slemova.

 

Janko ima istetoviranu rečenicu Dostojevskog: "Lepota će promeniti svet". Da li je vaša lepota promenila Janka?

 

- Mislim da samo ljubav menja čoveka!

 

 

 

makonda-tracker