Intervju

VESNA ZMIJANAC ISKRENO O LJUBAVI: Mlađi muškarci su uvek bili SLAĐI!

2

Vesna Zmijanac punih 40 godina je na estradi, a i dalje je jedna od najtraženijih pevačica.

foto: Damir Dervišagić


Ostajete li pri stavu da su mlađi muškarci slađi?

 

- Uvek bili. Šta sad, ove matore drtine su bolje od mlađih? Pa nisu, da budemo iskreni. Ja sam slobodna i mogu da radim i pričam šta hoću, a oni koji su u braku 100 godina treba da čuvaju to što imaju.


Gledamo razne supružnike koji u medijima tvrde da se vole posle toliko decenija braka, da li je to laž?

 

- Ne znam, srećo, ja vidim Nikoliju i Relju, koji grade porodicu i drže se, svesni da svačega ima oko njih. A ovi drugi, čak i da pričaju laži, neće to dugo trajati. Ne može duže od dve-tri godine.


Relja nije hteo da priča o vama nedavno kad su ga novinari pitali. Hoćete li vi da pričate o njemu?

 

- Neću. Nas troje smo se dogovorili da ne pričamo jedni o drugima, pogotovo ne o detetu, već samo o svojim karijerama. Oni žive na jednoj adresi, ja na drugoj. Kad dovedu dete, ja sam baba, i to je to.


Dolazi li Rea često kod vas?

 

- Kako da ne, preksinoć je bila. Ona je preslatka, ne gasi se, nemirna je za troje dece. Ali ja sam smislila kako da je umirim: dam joj šminku, ona sedne i po sat-dva me šminka, crta mi po licu. Eto, jedino tako mogu da budem malo duže s njom, a da ne moram da trčim. Voli kad joj spreman hranu, kaže: "Moja baba najbolje kuva." Ja joj dam drveni nož i šargarepu i ona mi pomaže, ima svoju kuhinju i tako zajedno radimo.


Pre nekoliko godina učestvovali ste u "Farmi" i "Survajveru". Da li biste opet ušli u rijaliti?

 

- Nema više te sume. Imala sam najveći honorar kada sam bila u rijalitiju. Od toga ne može da budi veći, verujte mi. A osim toga, sve što više ulazite u tu priču, razotkriva se i vaša intima. Sad su došle ove devojčice koje nemaju meru, a ja to ne umem. Jedino dobro što mi je donela "Farma" jeste što sam se pošteno odmorila. Ljudi, ja sam iz rijalitija izašla i punih godinu dana me ništa nije zabolelo, za razliku od sada, kad me sve kosti i zglobovi bole.

 

 

 

 

makonda-tracker