oslanja se na njega

PORED NJEGA SAM SREĆNA, TAKAV SE NE RAĐA DVA PUTA: Vesna Zmijanac sve češće u društvu BIVŠEG dečka, a sad otkriva i detalje TOG ODNOSA!

0

Kako kaže, u bilo koje doba dana i noći može da mu zatraži bilo šta.

Vesna Zmijanac
Vesna Zmijanacfoto: Ana Paunković

Vesna Zmijanac na jednom prestoničkom događaju pojavila sa bivšim dečkom, operskim pevačem Nikolom Mijailovićem, s kojim je sada uslikana na večeri. Kako ističe, njihov odnos uvek je bio poseban, bili oni zajedno ili ne.

 

 

 

"Nikola je moj najbolji prijatelj. Pored njega sam srećna i lepo se osećam. Nije bitno u kojem smo mi odnosu. To je jedina osoba na koju mogu da se oslonim dvesta odsto i da ga zovem u bilo koje doba dana i noći. Da ga pozovem u dva ujutru i kažem da mi nešto treba, on će doći i pomoći će mi. Takav se ne rađa dva puta", otkrila je Vesna.

 

Vesna Zmijanac i nikola mijailović
Vesna Zmijanac i nikola mijailovićfoto: Damir Dervišagić

Medija i scene, kako napominje, nikad joj nije dosta.

 

"Davanje izjava i mediji su moj život. Nikada mi to nije smetalo, pa šta bih ja bila bez medija?! Naravno, dođe mi period kada volim da se povučem i odem na Bukulju, ali to traje kratko i prođe me. Tako je i sad, evo me, vratila sam se. Kad jednog dana odem na onaj svet, i dalje ćete pisati o meni", istakla je Vesna i otkrila da se ovih dana praktično sili da uđe u studio.

 

"Treba mi posebna priprema. Potrebno mi je oko mesec dana - moram da odmaram glas, da prestanem da pušim i pijem, pa da završim pesmu", kaže Vesna.

 

Na sledećoj strani saznajte šta kaže o svojoj ćerki Nikoliji...

makonda-tracker