otvoreno

VESNA ZMIJANAC DIREKTNA I BEZ DLAKE NA JEZIKU: Pevačica o seksepilu, golotinji, ljubavi, ali i Nikolijinom pevanju!

0

Progovorila je o raznim temama, a mnogima će biti interesantno ono što ima da kaže...

Vesna Zmijanac
Vesna Zmijanacfoto: Damir Dervišagić

Folk pevačica Vesna Zmijanac ima zavidnu karijeru, koja traje već decenijama, a nije poznato da je napravila prve muzičke korake još kao veoma mala.

 

- Sećam se da sam već sa sedam godina pevala deci iz moje ulice i držala prave koncerte, koji su dugo trajali. Te svoje prve nastupe sam završavala teatralno i uvek sam publici bacala deo odeće na kraju koncerta.

 

Vesna se uvek isticala hrabrim kombinacijama, a i danas je jasnog stava po tom pitanju.

 

- Uvek sam bila smela, a tada sam imala čime da se pohvalim. Kada bih tako nešto danas uradila, bilo bi smešno. To vreme su obeležili moji stajlinzi koji su neponovljivi i nikada neće izaći iz mode. Neke od tih stvari čuvam, a neke elegantnije komade je uzela Nikolija. Ne smeta mi kada se pevačice skidaju, ali mora da se zna zašto i kada se to radi. Golotinja mora da ima smisla. 

 

Ona je važila za jedan od najvećih seks simbola u to vreme.

 

- Mnogi mi i danas kažu da i dalje zračim seksepilom, ali ja u to ne verujem. Uvek imam neke zamerke. I kada sam imala 20 godina, sebi nisam bila savršena, a kamoli sada, kada sam baka. Iskreno, u mojim godinama mi više nije bitno kako izgledam, bitno mi je da sam zdrava i da mogu da pevam, sve drugo je zanemarljivo.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker