glossy intervju

Dženan Lončarević: Muške suze su najteže i najiskrenije

0

Za samo nekoliko dana singl mu je postao hit, a u ekskluzivnom intervjuu za Glossy popularni pevač otkriva sve detalje o novom projektu, svoje planove za predstojeću godinu, te priča koji mu je bio najlepši trenutak u ovoj godini.

foto: Nemanja Dedović

 

Šta nam pripremate u novoj godinu?

 

Za 2019.sam napravio ozbiljan spisak želja. Šalim se, u pripremi je album, odlične pesme, još bolji koncerti i nastupi, i još par iznenadjenja za sve one ljude koji me prate svih ovih godina. Odlučio sam da ih nagradim dobrom muzikom, i na taj način im se zahvalim za svu podršku koju sam dobijao od njih svih ovih godina.

 

Koliko je važno da budete ostvareni u duši sa biste se publici pokazali u najboljem svetlu?

 

Čovek da bi bio uspešan, mora biti i ostvaren. Ne moraš se pokazati u najboljem svetlu, ali moraš težiti ka tome, i raditi na sebi i na tom osećaju u duši. 


Da li smatrate da je vas muzicki put bio lak? 

 

Nijedan put nije lak, ima mnogo uspona i padova. Svoj put nikada ne bih menjao, izabrao sam ga i ponosam sam na sve to što sam radio da bih došao do ove tačke gde sam sada.

 

Da li je ova nova pesma probudila neke skrivene emocije u vama?

 

Ova pesma u svakome probudi odredjenu emociju. Neko se veže za muziku, neko za reči a neko jednostavno za situaciju u kojoj je bio a ispevana je u ‘Piješ sine’.

 

Koliki je izazov bio za vas da snimite ovako emotivan spot i da njime rasplačete sve?

 

Za emocije u spotu je ipak zadužen Haris Dubica,on je osmislio sve i snimio. Ja sam jako srećan što evo, već četvrti put naša saradnja jako dobro prođe kod publike. A rekao sam već, nekako je publika navikla da moje ime i pesme koje pevam, vezuje za emotivne stvari. Tako će biti i na sledećim projektima.

 

Kažu da su muške suze najteže, da li je tako i u vašem slučaju i da li se slažete sa tim?

 

Slažem se da su muške suze najteže i najiskrenije, ali o njima se i ćuti. 

 

 

 

 

makonda-tracker