Glossy INTERVJU

Veza između oca i ćerke je nešto posebno i ne može se opisati: Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević imaće najlepši Uskrs do sad u društvu malene Nine

0

U susret najradosnijem hrišćanskom prazniku, poznati supružnici Jelena Tomašević Bosiljčić i Ivan Bosiljčić govore o tome kako će provesti Uskrs.

 

foto: Miloš Nadaždin


Glossy: Koja joj je vaša omiljena uloga, odnosno pesma?


Ivan: U pozorištu, to je zasad uloga Maneta u mjuziklu "Zona Zamfirova". Dolazila je nekoliko puta da navija za Maneta koji otima Zonu Zamfirovu od Hadži Zamfira.


Jelena: "Da mi je da mi se vrati moj dragi", što zbog same pesme, što zbog spota, gde sam joj najlepša mama.


Glossy: Da li je tačna ona narodna da je za oca ćerka, a za mamu sin?


Ivan: Svakako je veza između oca i ćerke nešto posebno i ne može se opisati.
Jelena: Mislim da je ta izreka zasad sto odsto tačna (smeh).


Glossy: Imate li Nina i vi neke vaše male tajne?


Ivan:

Evo, upravo mi je rekla da mogu da vam otkrijem jednu našu tajnu. Ove godine Leontina Vukomanović me je pozvala da učestvujem na Dečjem beogradskom proleću. Prošle godine je Jelena pevala, ove godine ja. Moja jedina molba za ovo učešće je bila da pesma koju ću da pevam bude napisana za moju ćerku. Mnogo sam im zahvalan što su mi ispunili želju. Pesma o Nini je pre neki dan snimljena i moći ćete premijerno da je čujete 19. aprila na Dečjem beogradskom proleću.


Jelena: Ja sam zadužena za Ninine ljubavne tajne, tako da ništa ne mogu da vam otkrijem.

 


Glossy: Kako izgleda umetnički život udvoje? Da li ste od prvog dana tako zamišljali brak s Jelenom, nekako u koferima između Moskve, Beograda i Užica?

 

 


Ivan: U intervjuima i izveštajima na televiziji publika može da stekne utisak da se naša putovanja i poslovne obaveze neprestano nadovezuju jedni na druge, da ne izlazimo iz aviona, automobila i studija, da nemamo nijednog slobodnog dana. Međutim,nije tako, odvajamo dovoljno vremena za sebe i za dete. Kao roditelj i suprug moram obazrivo da kalkulišem svoje vreme.


Jelena: Posebno mi je drago što Ivan i ja imamo savršeno usaglašene stavove kad je reč o prioritetima. Porodica je uvek na mestu broj jedan. Jedna od najboljih strana mog zanimanja jeste što nemam fiksno radno vreme, pa mogu da se posvetim porodici na idealan način.


Glossy: Ivane, prvi ste preko društvenih mreža objavili da se snima druga sezona serije "Urgentni centar". Zašto se toliko radujete nastavku?


- Postoji mnogo razloga da se glumac raduje snimanju. Za mene je najveća sreća susret s kolegama, rediteljima, producentima, jer iako živimo u malom gradu, desi se da se i po nekoliko godina uopšte ne sretnemo. Pošto sam imao tu privilegiju da uvek sarađujem s dobrim ljudima, tako i projekte pamtim pre svega zbog dobrih međuljudskih odnosa. Uvek se radujem ponovnoj saradnji.

 

Nastavak na sledećoj strani. 

makonda-tracker