Glossy INTERVJU

Veza između oca i ćerke je nešto posebno i ne može se opisati: Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević imaće najlepši Uskrs do sad u društvu malene Nine

0

U susret najradosnijem hrišćanskom prazniku, poznati supružnici Jelena Tomašević Bosiljčić i Ivan Bosiljčić govore o tome kako će provesti Uskrs.

foto: Miloš Nadaždin
foto: Miloš Nadaždin

To je ujedno prilika da se posvete jedno drugome, ali i svojoj naslednici, šestogodišnjoj Nini, s kojom svakim danom ostvaruju sve ozbiljniju komunikaciju.

 

Naime, njihova ćerka dovoljno je porasla da može iz svog ugla da komentariše profesije svojih roditelja, dok su njih dvoje jednako ponosni na sve ono što kao povratnu reakciju na svoje vaspitanje dobijaju od svoje mezimice.


Glossy: Hoće li se ovogodišnji Uskrs u vašem domu razlikovati od prethodnih praznika? Da li vam Nina pomaže u farbanju jaja?


Jelena: Nina već godinama unazad obožava kada na Veliki petak farbamo jaja raznim bojama, a njena specijalnost je lepljenje sličica.

 

foto: Miloš Nadaždin


Glossy: Jesu li praznici inače prilika da zbog vaših profesija, koje nemaju striktno radno vreme, budete uvek na okupu?


Ivan: Ove godine ćemo Vaskrs dočekati u Užicu, jer ćemo imati dupli povod za radost. Pored toga što ćemo 8. aprila slaviti najveći hrišćanski praznik, moj rođeni brat će istog dana krstiti svoju treću ćerku Kalinu.


Jelena: Najveća radost koja može da nam se desi jesu naša deca.


Glossy: Kako Nina reaguje na vaš posao? Razume li čime joj se roditelji bave?


Ivan: Nina je tokom poslednje godine odgledala skoro sve moje predstave, nekoliko puta bila na mojim muzičko-poetskim večerima i Jeleninim koncertima, ali još nije počela da ispoljava sklonost ka sceni. Štaviše, u fazi je stidljivosti, što ja kao jedan džentlmen tata poštujem i ocenjujem kao vrlinu.
Jelena: Ima šest godina, zrela je devojčica i sa njom može ozbiljno da se razgovara o svemu. Razume naša zanimanja, ali nije zaintrigirana velikom pažnjom koju naši poslovi privlače. Videćemo kakav će stav imati kad još malo poraste.

 

Nastavk na sledećoj strani.

makonda-tracker