sve što javnost zanima

Suze, porazi, tuga...sve su prepreke prešli: Posle 7 godina braka Janko i Biljana Tipsarević iskreno o braku i porodici (FOTO)

0

Biljana i Janko Tipsarević već sedam godina su u skladnom braku, iz kojeg imaju ćerkicu, a sada su odlučili da progovore o svemu onome što javnost uvek intrigira.

 

 

A post shared by Janko Tipsarevic (@tipsarevicjanko) on

 

Janko, kreacije vaše supruge uvek ističu ženstvenost. U čemu vi najviše volite da vidite Biljanu, prija li vam što važi za veoma seksepilnu Srpkinju i kada je po vašem mišljenju najseksepilnija?

 

- Meni je ona najseksepilnija i najlepša u svakom izdanju, a ako baš moram da biram - to je trenutak kada je ujutru ugledam bez trunke šminke, pospanu i nasmejanu. Svakom muškarcu prija lepota žene, ali suština je unutrašnja lepota i po njoj se odlučujemo da li nekog biramo za životnog partnera. Biljana je supruga koja je oduvek bila samostalna i birala svoj poslovni put s jedne strane, a s druge strane vrlo privržena Emili, meni i porodici i to sa lakoćom postiže. Pomirila je zahtevan posao i dom - i ja se na tome divim. Ponekad je posmatram sa koliko strašću i ljubavi radi sa svojim timom, brine o detaljima, koliko se raduje lepoti onoga što kreiraju, kada ideja postane realnost i koliko je na raspolaganju svima koji dolaze i kupuju njene stvari. A onda kada dođe kući, bude samo naša i utopli svaku prostoriju. To je više od svakog seksepila.

 

Posle više od sedam godina braka, da li smatrate da strast treba da se podgreva svakog dana i na koje načine vi to činite?

 

Biljana: Za dobar brak potrebno je jako puno ljubavi i poštovanja - pre svega. Morate imati poštovanja za svog partnera, za to što on jeste i sve njegove izbore. Zatim praviti kompromise, jer svaki odnos traži nekakva odricanja i prilagođavanja. I na kraju, morate imati iste životne principe, vrednosti, ciljeve, jer je brak jedan dug autoput - važno je da ne uđete u suprotnu traku. Mi smo usaglasili naše prioritete i uživamo u planiranju i svakodnevnice i dugoročno. Strast je posledica privlačnosti na više nivoa i nama nikada nije manjkala. Naprotiv.

 

Iako su već 7 godina u braku, ne zaboravljaju romantiku: Evo kakvo iznenađenje je Janko Tipsarević spremio za Biljanu

 

Janko: To je baš intimna stvar. Najvažnije je da imamo previše strasti jedno prema drugome i da još nismo došli u situaciju da je podgrevamo. To nekako zvuči kao da je proces - hladimo - grejemo, a to nismo mi.

 

Da li smatrate da put do muškog srca vodi preko stomaka i da li Biljana ume i stiže da kuva?

 

Janko: Ume, i to fenomenalno. To je još jedan razlog zašto obožavam svoju suprugu, jer je ona u svim aspektima savršena. Ja nisam zahtevan po pitanju jela, često nisam tu, ali kad poželim domaću hranu, Biljana spremi. Osim toga, zbog Emili se u našoj kući kuva svakog dana, ona obožava da jede kuvana jela i Biljana brine da svaki obrok bude kvalitetan i ukusan.

 

Da li ste od Deda Mraza tražili društvo za Emili?

 

 

Biljana: Morate da pitate Deda Mraza.

 

Janko: Ili, još bolje, Emili.

 

Kako vidite sebe za deset godina?

 

Biljana: Sa puno dece, sa puno divnih radnji širom sveta u kojim se prodaje samo moja garderoba i velikim kolekcijama na koje sam ponosna. Janko i ja stojimo ispred izloga u Njujorku i on me pušta da plačem od sreće.

 

Janko: Voleo bih da moj profesionalni put bude vezan za tenis i posle igračke karijere, tako da bih na ovaj divni Biljanin pogled dodao - kad završimo obilazak njenih radnji, idemo u moje kampove širom sveta. Nas dvoje i gomila naše srećne i nasmejane dece.

 

makonda-tracker