sve što javnost zanima

Suze, porazi, tuga...sve su prepreke prešli: Posle 7 godina braka Janko i Biljana Tipsarević iskreno o braku i porodici (FOTO)

0

Biljana i Janko Tipsarević već sedam godina su u skladnom braku, iz kojeg imaju ćerkicu, a sada su odlučili da progovore o svemu onome što javnost uvek intrigira.

 

 

A post shared by Janko Tipsarevic (@tipsarevicjanko) on

 

Janko: Naravno. To je moja jedina želja sledeće godine. Zdravlje, ljubav, istrajnost i strpljenje. Meni dovoljno.

 

Kako ćete provesti praznike?

 

Biljana: Porodično, sa mojom sestrom i njenom porodicom. Obožavamo trenutke kada smo zajedno i volim što smo obe oformile porodice, a ipak ostale tim. Volim praznike, jelku, poklone, trpezu, muziku, filmove i puno smeha.


Biljana Tipsarević: Moja jedina želja je da Janko bude srećan

 

Janko, primetili smo da vas ćerka Emili prati na turnirima, te da pomalo igra i tenis. Da li biste voleli da vam ćerka bude teniserka?

 

- Možda će zvučati kao floskula, ali voleo bih da Emili sama izabere šta će biti i da bude srećna. To je jedini način da bude zadovoljna i uspešna. Sport nas povezuje, promoviše dobre vrednosti, fer plej - tu si zaista ti, ne možeš da se sakriješ niti maskiraš. U sportu vrediš tačno onoliko koliko se daješ, možes i umeš. Ili si pobedio ili izgubio. I zato bih ja voleo da njen izbor, u ovom trenutku fakultativno, bude sport, jer će jačati svoj duh i telo. A kada poraste, šta god da odluči, Biljana i ja ćemo biti uz nju.

 

Biljana, koliko vam je teško da uskladite sopstvenu karijeru sa životom profesionalnog sportiste i da li vam je nekada problem to što Janko zbog turnira često odsustvuje od kuće?

 

- Verujte mi da mi to nije problem. Mi poštujemo naše izbore, vreme koje imamo za nas i ono koje je neophodno da uložimo u posao. Moj radni dan je veoma dinamičan. Ustajem rano zbog Emili, vodim je u vrtić, odlazim u modelarski studio i kancelariju, gde dan počinjem sastancima. U poslu me pokreće strast.. Upravo ta sistematičnost demantuje moju trenutnu nestrpljivost po kojoj me moji najbliži saradnici prepoznaju. Ona je samo plod velikog iščekivanja i ponosa na ostvarene rezultate nakon nesebično uloženog truda. Mislim da naši ostvareni rezultati dovoljno govore o uspešno oformljenom timu kreativnih, mladih ljudi koji svakodnevno uživaju u svom pozivu. Paralelno sa tim nikada ne odustajem od kvaliteta. Iskustvo me je naučilo da su to investicije koje će vas višestruko nagraditi. I nakon toga odlazim po Emili i okupljamo se svi. Naši pogledi na vaspitavanje dece su isti. Moraju biti deca koja znaju svoje granice ili makar poštuju kada ih neko postavi.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker