ljubav iz mladosti

Nakon što su proslavili godišnjicu braka, Dejan Stanković sa suprugom otišao na romantično putovanje (FOTO)

0

Fudbalski as Dejan Stanković i njegova supruga Ana zajedno su još od rane maldosti, a sada su proslavili i 17 godina bračnog života. Uprkos svim preprekama koje su imali, njihova ljubav i dalje traje

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Tokom dve decenije fudbalske karijere, Stanković je često bio na putovanjima i odsutan od kuće. S obzirom na veliku popularnost koju je imao i kao igrač, a i kasnije kao trener, brojne lepotice želele su da budu u njegovom društvu, međutim, on je želeo samo jednu. Dejan i Ana Stanković mladi su počeli da se zabavljaju, a kasnije vezu krunisali i brakom koji traje već 17 godina. 

 

Dejan Stanković: Emotivni rastanak od dresa

 

Iz ove ljubavi dobili su tri sina Stefana, Filipa i Aleksandra koji već postižu zapažene uspehe u najpopularnijem sportu sa loptom. Iako su svesni da su deca poznatih roditelja, oni tome nikada nisu pridavali na značaju, već se trude da žive kao i svi obični tinejdžeri.

foto: Story Arhiva

Dok brinu o porodici i vaspitanju sinova, Dejan i Ana se trude da i pored brojnih obaveza uvek pronađu vreme koje će biti posvećeno samo njima. Romantična putovanja i izlasci ono su čime neguju brak već skoro dve decenije.  


Dejan Stanković - Porodica je moj svet

Jedna od destinacija za koju su se odlučili kako bi proslavili godišnjicu je Grčka. Bez paparaca i pažnje javnosti poznati supružnici mogu da uživaju u svojoj ljubavi. 

makonda-tracker