Održano finale konkursa A sad, ti! Izbor za ella lice

0
Na finalu konkursa održanom u Subotici u prelepom ambijentu hotela Galleria odlukom žirija za pobednicu je izabranaZorana Vinčić iz Inđije, kojoj je nagradu uručila Ana Pendić.

Na konkurs se prijavilo više od 800 devojaka, a preko 35.000 ljubitelja ella proizvoda na Facebook-u uzelo je učešće glasajući za svoje favorite, stvarajući tako jednu od najvećih Facebook fan zajednica u Srbiji. Pobednicu je izabrao eminentni žiri i ona će uživati u romantičnom putovanju u Pariz. Takođe, žiri je dodelio specijalnu nagradu za stil i kreativnost koju je dobila Zara Crnković (Vršac), kao i mnoge druge vredne nagrade. Nagrade devojkama uručila je Ana Pendić, koja je pobednici poželela lep i romantičan boravak u Parizu.

Želeći da se zahvali za izuzetan odziv kako prijavljenih devojaka tako i fanova koji su glasali, Mlekara iz Subotice odlučila je da poveća nagradni fond i nagradi sve učesnice prigodnim ella poklon paketom. Mlekara iz Subotice sa svojim ella brendom želi da se sve devojke osećaju pobednicama i da promoviše jedan poseban, aktivni i zdrav životni stil – stil ella devojke.

TAGOVI: Ana Pendić
makonda-tracker