Brojač: Vozač poznatih otišao na privremeni odmor

Završen je prvi radijski rijaliti šou Brojač koji se od 19. aprila svakodnevno emitovao na talasima najslušanije radio stanice u Srbiji, Radija S.
0
1 / 4 Foto: Promo

Zvezda ovog šoua, Duško, kao zaposlen vozač na Radiju S, imao je obavezu da se po ceo dan vozi u novom Twingu. On je svakodnevno dobijao određene zadatke koje je bilo potrebno da izvrši po celoj Srbiji za potrebe radija, uključujući i vožnju mnogobrojnih poznatih ličnosti, pevača, sportista, političara... U toj nameri su ga ometali njegovi najbliži, ali i voditelj Brojača voditelj Voja Nedeljković.

Slušaoci su do juče svakodnevno pratili Duškovo kretanje i prepreke na koje je nailazio. Svakog radnog dana od osam do 18 časova Duško se uživo uključivao u program i davao informaciju na kojoj se lokaciji nalazi, a Voja Nedeljković zajedno sa slušaocima, brojao je kilometre koje je prešao. Svakog petka, slušaocu koji je za tu nedelju pogodio najpribližniju pređenu kilometražu, dodeljeni su izuzetno vredni pokloni. Duško je u novom Twingu predstavljao pravu atrakciju u Srbiji. Njegova simpatična uključenja u program slušaoci su sa nestrpljenjem očekivali. Razgovarao je sa građanima, delio vredne poklone i prelazio stotine kilometara dnevno. Slušaoci su tokom šest nedelja vodili računa koliko je Duško kilometara prešao, zbrajali sa Vojom Nedeljkovićem ukupnu kilometražu i onda je došao 31. maj. Vreme za slanje sms poruke i pogađanje tačnog broja pređenih kilometara.

Konačno, 31. maja dodeljena je najvrednija nagrada - novi Renault Twingo. Dvadesetpetogodišnji Nenad Petrović iz Beograda dao je tačan odgovor i pogodio da je Duško za šest nedelja i jedan dan prešao 4.295 kilometara. Uživo u programu Radija S, vest je saopštena Nenadu koji se našao se zatečen u kolima, ali maminim i tatinim. Od juče, Nenad Petrović vlasnik je svog automobila, novog Renault Twinga koji će dodeliti auto kuća Kompresor.

makonda-tracker