svet je ostao zgrožen

Konačno se oglasio! Evo šta Ronaldo kaže o STRAVIČNIM optužbama za silovanje

1
Jedan nemački list juče je preneo da je portugalski fudbaler pre nekoliko godina silovao devojku u Americi i platio joj da ćuti o tome.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kristijano Ronaldo s gnušanjem odbija optužbe koje je protiv njega izneo nemački list Špigl, a tiču se navodnog silovanja Amerikanke u fudbalerovom apartmanu u Las Vegasu 2009, prema dokumentima Football Leaks.

 

Svetom se širi MUK NEVERICE: Ronaldo silovao devojku i platio joj da ćuti?!

 

Nemci tvrde da je na vansudskoj nagodbi, koju je u Ronaldovo ime potpisao njegov advokat Karlos Osorio de Kastro, žrtva silovanja obećala da će zauvek ćutati o tom činu u zamenu za 375.000 dolara odštete.

 

Žena je, piše Špigl, pristala na nagodbu uz pismo Ronaldu u kojem je na šest stranica opisala fizičke i psihičke posledice silovanja.

 

Ronaldov menadžer Horhe Mendes, preko firme za sportski menadžment Gestifute, objavio je saopštenje u kojem demantuje sve optužbe i najavljuje pravnu bitku protiv nemačkog lista.

 

Saopštenje prenosimo u celosti.

 

foto: Profimedia

- Danas su nemačke novine Špigl objavile dugačak članak o navodnoj optužbi za silovanje koja bi bila usmerena na Kristijana Ronalda iz 2009, pre oko osam godina. Članak nije ništa drugo nego komad novinarske fikcije. Navodna žrtva odbija da istupi i potvrdi istinitost optužbe. Novine temelje ceo njen govor na dokumentima koji su nepotpisani i u kojima akteri nisu identifikovani, mejlovima između advokata čiji se sadržaj ne tiče Kristijana Ronalda i čiju istinitost ne može potvrditi, te navodnom pismu koje mu je poslala takozvana žrtva, a Kristijano ga nikad nije primio. Optužbe o kojima je izvestio Špigl su lažne i Kristijano Ronaldo će učiniti sve što je u njegovoj moči da reaguje protiv njih. Optužba čina silovanja odvratna je i uvredljiva, a on neće dopustiti da to našteti njegovu ugledu.

 

I Ronaldo uskoro postaje tata BLIZANACA, uz pomoć surogata: Šta na to kaže njegova devojka?

 

Slučajno ili ne, Nemci su priču objavili između dveju utakmica između Bajerna i Real Madrida, a Španjolci iz prvog susreta na Allianz Areni nose prednost 2-1. Trener kraljeva Zinedin Zidan odlučio je nakon cele afere da se Ronaldo odmori na utakmici protiv Sporting Gijona, ali nije poznat da li je to bio konkretan razlog.

 

makonda-tracker