Pridružuje se blistavom timu

I Ronaldo uskoro postaje tata BLIZANACA, uz pomoć surogata: Šta na to kaže njegova devojka?

0
Portugalski reprezentativac, iako u vezi sa dvadesettrogodišnjom španskom manekenkom Georginom Rodrigez, uz pomoć surogat majke ove godine postaće tata dečaka blizanaca, bruje svetski mediji...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kristijanu Ronaldu dvojicu sinova rodiće surogat majka u Americi, a termin je, kažu, veoma uskoro. Poznati fudbaler inače ima sedmogodišnjeg sina Kristijana Juniora, kojeg je navodno takođe dobio uz pomoć surogat majke.

 

foto: Profimedia

Šuška se da je svojim najbližim prijateljima rekao da će nakon porođaja blizance dovesti avionom u svoju vilu u Madridu vrednu pet miliona funti. Javnosti nije poznato tačno mišljenje njegove drage o svemu ovome, ali par za sada ne pokazuje nikakve znake da ih bilo šta muči i tako im sreću kvari.

 

Bez glamura i skupih automobila: Kristijano Ronaldo postaje glumac, a OVAKVU prvu ulogu SIGURNO niste očekivali

Kristijano i njegova porodica jedva čekaju da upoznaju nove članove svog klana. On svoju privatnost krije od javnosti, ali je ove vesti podelio sa voljenima i najbližim prijateljima. Sinovi stižu veoma uskoro", rekao je izvor te dodao da porodica ne zna identitet surogat majke.

Kristijano Ronaldo na meti podsmeha: Slavni fudbaler želeo da se pohvali fotografijom iz privatnog aviona, a ovakve reakcije fanova nije očekivao! (FOTO)

 

Identitet majke Kristijana Juniora takođe nije poznat. Navodno, ona je iz San Dijega, a fudbaler joj je platio deset miliona funti za to što mu je rodila sina.

 

makonda-tracker