ispovest

Milica Dabović hrabro nastavlja dalje, nakon traume: Svaka devojka se nada da će je momak držati kao malo vode na dlanu... (FOTO)

0
Poznata sportistkinja prijavila je pre nekoliko dana svog dečka zbog opasnog fizičkog napada i pokušaja davljenja, a onda se ispostavilo da je to samo vrh ledenog brega, jer pakao zlostavljanja u njihovoj vezi traje već mesecima.

 

 

foto: Luka Šarac

 

Zar on nema neki biznis?

 

- On govori da ima biznis, ali nema gaće na guzici. Dobro, možda sad zaradi pošto je stekao popularnost. Upropaštavao je mene jer sam poznata, stalno mi spočitavao da ne treba toliko da se eksponiram i pojavljujem u medijima.

 

Kako ste pristajali na taj osećaj nemoći toliko dugo?

 

- Borila sam se, stvarno sam pokušavala u svemu tome da pronađem nešto dobro. Oduvek sam takva. Ljudi me zato i vole. Imam i tetovažu: Kad je gotovo, za mene je tek počelo. Tako će biti i kad prođe ovaj dan – počeće novi za mene. Vodim se time i tako se borim. Život me nikad nije mazio.

 

Ipak, uz sve teške trenutke kroz koje ste inače u životu prolazili, ovde ste bili realno ugroženi?

 

- Istina. Pretio mi je, u meni je strah svih ovih meseci da ne ubije nekog mog. Zato sam i ćutala, ali više nisam mogla. Juče me je udario zbog Soraje. Hajde da je zbog nekog drugog...

 

Šta se tu tačno desilo?

 

- Ni meni to nije potpuno jasno. Izlazio je s njom konstantno, dolazio kući u 11 pre podne dok je bio kod mene. Lagao je kako su ga privodili... Izmišljao je i da je kod druga ili da je otišao na neki put, nikad nije govorio da je u diskoteci. Kad bih to pomenula, njemu je smetalo, zbog toga je vikao, vređao me, hvatao me za lice, čupao...


Sve je jedna velika laž: Milica Dabović POSLEDNJI PUT prokomentarisala incident

 

Pitao me je kako mogu da pričam takve stvari. S druge strane, davao je izjave da je Milica privlačna žena, ali i Soraja isto i da uopšte ne bi pao s konja na magarca, što sam ja jednom rekla. A prethodnih 15 meseci, pa sve do juče, govorio mi je grozne stvari o njoj, koje sad ne bih navodila.

 

Kakav je sad status slučaja?

 

- Tužilaštvo prikuplja dokaze. Izrečena mu je privremena mera zabrane prilaska, ne sme ni da zove ni da šalje poruke. Ako jednu poruku pošalje s bilo kog broja telefona, odmah ide u zatvor. Nije moglo drugačije. Ne bih ga se nikad oslobodila. Molila sam ga da me ostavi, da ide od mene. Govorila sam mu: Molim te kao Boga, idi, samo me ostavi na miru.

 

Imate li neku podršku u okolini?

 

- Ima je, naravno. Tu su moji prijatelji, a na društvenim mrežama obraćaju mi se devojke koje su zlostavljane i kažu kako se nadaju da će sada država obratiti malo više pažnje i stati na put nasilju.

 

Čemu vas je naučilo ovo iskustvo?

 

- Naučila sam da nasilje ne sme da se trpi jer ono ubija duh. Ali računam da će me ovo samo ojačati. Fokusirana sam na kamp, hoću da se posvetim deci.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker