ispovest

Milica Dabović hrabro nastavlja dalje, nakon traume: Svaka devojka se nada da će je momak držati kao malo vode na dlanu... (FOTO)

0
Poznata sportistkinja prijavila je pre nekoliko dana svog dečka zbog opasnog fizičkog napada i pokušaja davljenja, a onda se ispostavilo da je to samo vrh ledenog brega, jer pakao zlostavljanja u njihovoj vezi traje već mesecima.

 

 

foto: Luka Šarac, Privatna Arhiva

 

Uzeo mi je telefon, pošto sam se dopisivala, prelistao je poruke i rekao kako je shvatio da me muškarac poziva na žurku. Ušao je da vidi sliku i tu je bila ta moja prijateljica sa dečkom i još nekim momcima. Naravno, on je video samo muškarce. Nisam se nadala, gledala sam svoje kučiće i samo me je nokautirao. Pala sam, počeo je da me grize po glavi, nosu. Vikala sam: Upomoć, a dok je policija prilazila, rekao mi je da će me ubiti ako im bilo šta kažem.

 

Kad se to desilo?

 

- Pa eto, to je bilo tri dana pred Novu godinu, na Karaburmi. Izbacila sam ga tad sa svim stvarima, zvao me je i molio da mu oprostim, ja sam ga preklinjala da me ostavi na miru, da mi ne prilazi. Molio me je dva dana i na kraju sam mu rekla: Hajde, dođi, volim te najviše na svetu, samo nemoj više da se ponovi. Ali uvek se ponovi. Govorili su mi: Ko te jednom udari, udaraće te zauvek. Prvi put nije nikad i poslednji.

 

Pokušavam da ne plačem, ali teško mi je: Milica Dabović se kroz suze obratila uživo na Instagramu

 

Zašto ste prelazili preko toga?

 

- Zato što me je posle molio da mu oprostim, mazio, pazio, govorio kako će se ubiti ako ga ostavim, a onda je pretio da će me ubiti ako ga ostavim, nađem drugog ili ga slažem, prevarim, stalno je pretio da će ubiti i mene i porodicu.

 

Šta je presudilo da sada ipak podignete tužbu?

 

- Ne znam ni sama. Nisam više mogla da trpim. Toliko me je bolelo to što sam ćutala o tome, a bilo je hrabrijih od mene, žena koje nisu situirane, nemaju novca, zavise od muža, a prijave nasilje. Ja sam imala novac, iako je on potrošio sve moje pare, očistio bankovne račune, uzeo moje kartice i ukrao sve što sam imala, čak i automobil mog oca. Stalno je tražio pare i obećavao da će srediti ovo ili ono...

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker