ispovest

Milica Dabović hrabro nastavlja dalje, nakon traume: Svaka devojka se nada da će je momak držati kao malo vode na dlanu... (FOTO)

0
Poznata sportistkinja prijavila je pre nekoliko dana svog dečka zbog opasnog fizičkog napada i pokušaja davljenja, a onda se ispostavilo da je to samo vrh ledenog brega, jer pakao zlostavljanja u njihovoj vezi traje već mesecima.

 

foto: Luka Šarac, Privatna Arhiva

 

Kako?

 

- Kako? Pitajte njega. Bilo mu je vrlo lako. Vraćali smo se iz Francuske, ja sam nešto zvocala – a rekla sam mu hiljadu puta: Nije bitno ako ti zvocam, zvocaj i ti meni, nije to razlog da me udariš – šakom me je razvalio, udarila sam u onaj prozor i onda me razbuđivao. Tako sam znala da me onesvestio.

 

Milica Dabović KONAČNO objasnila: Simona nisam ranije prijavila, jer...


Kada ste shvatili kakav je?

 

- Stvari su se preokrenule vrlo brzo pošto smo počeli da se zabavljamo. Otprilike posle dva meseca. I ja sam od tada pa do današnjeg dana verovala da će se on promeniti. Bila sam ludo zaljubljena u njega i mislila sam da je to ljubav za ceo život. Zato i shvatam zlostavljane žene, koliko je to uzelo maha i o kolikoj je traumi reč jer razumem njihov strah, pošto sam ga i ja imala svih ovih meseci. Na kraju, skupila sam snagu kad me je izblamirao pred svim ovim narodom, mada mi drugi kažu da nije obrukao mene nego sebe, i uradio ovo.

 

Kako ste se upoznali?

 

- Na Twitteru. Nešto sam ga odbila, malo porazgovarala s njim i onda, posle tri meseca, neko je ispod moje fotografije, kad sam slikala trbušnjake, napisao nešto u stilu: Uzor si deci, što se slikaš gola? Onda je on napisao nešto ružno toj osobi. Zahvalila sam mu što je stao u moju odbranu, ali rekla sam mu da svako ima pravo na svoje mišljenje i da ne radi to tako javno. On mi je odgovorio: Dok sam ja živ, više te niko neće dirati. To je rečenica koja mi je kasnije odzvanjala u glavi svaki put kad me je udario. Zaboravio je da uz to da me niko neće dirati doda da samo on hoće.

 

foto: Luka Šarac, Privatna Arhiva

 

Kako niste već na početku procenili o kakvom je čoveku reč?

 

- Bio je divan. Bio je u Beogradu sa mnom posle onog Evropskog prvenstva, to je bilo sedmo nebo. Zaljubila sam se, osvojile smo zlato, gostovala sam po televizijama. Tad je bio baš pažljiv, fokusiran na mene. Ali, kad smo otišli u Francusku, sve mu je smetalo. Na svaku moju poruku koja mu nije odgovarala znao je da me udari. Pred Novu godinu nokautirao me je jer mi je drugarica poslala poruku da dođem s njim u Metropol na doček.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker