živa legenda

Magnet za žene i u petoj deceniji: Životna priča Robija Vilijamsa, čoveka koji je konačno našao ono za čim je tragao

0
Kontroverzni umetnik koji je oborio mnoge rekorde u muzici, još od najranije mladosti susretao se sa raznim izazovima i problemima koje je pokušavao da reši narkoticima i skandalima, ali u ljubavnoj vezi sa suprugom koja mu je podarila dvoje divne dece, pronašao je emocije za kojima je tragao svih ovih godina

 

foto: Profimedia

- To je bio ozbiljan udarac za moj krhki ego. Muzičari su uvek napeti kada moraju da objave novi singl, jer mnoge stvari zavise od njih, porodica, supruga, menadžeri, a tu je i određeni stil života koji košta – rekao je Vilijams, dodajući da bez obzira na to što broji milijarde na bankovnom računu, ume da paniči kada doživi neuspeh.

 

Opčinjenost ženama

 

Dosta se spekulisalo o Vilijamsovoj seksualnosti, čak je sam pevač svojom izjavom da je kao mali dugo bio zaljubljen u muškarce, podgrevao spekulacije da je biseksualac. Međutim, on je veliki zaljubljenik u žene i to je dokazao brojnim vezama sa svetskim lepoticama. Početkom 1996. godine zabavljao se sa engleskom glumicom Žaklin Hamilton Smit, koja je bila starija od njega punih sedam godina. Međutim, njegova prva velika ljubav, od koje se teško oporavio, dogodila mu se tek sledeće godine sa Nikol Eplton, članicom grupe All Saints. Mada se Robi verio sa poznatom pevačicom i posvetio joj pesmu Grace, trogodišnja veza ipak je doživela krah. Dama koja mu je odmah nakon toga ukrala srce bila je članica grupe Spice Girls, Mel C, mada se u javnosti dugo spekulisalo da je ovaj zavodnik bio i sa ostalim devojkama iz poznatog ženskog benda.

 

foto: Profimedia

- Znao sam da kažem: Ja sam veliki srećnik jer sam bio u grupi Take That i u četiri od pet spajsica. Ali, to je bila moja šala i ništa više – rekao je tim povodom Robi, objašnjavajući da je posle ove izjave imao mnogo problema. Poznato je da nije uspeo da odoli ni šarmantnoj pevačici Kajli Minog, s kojom je sarađivao i na poslovnom planu. Nakon snimanja pesme Something Stupid, pisalo se da između holivudske glumice Nikol Kidman i zanosnog pevača pršti hemija, ali njih dvoje nikada nisu priznali da su bili u vezi. Ni lepotice sa modnih pista nisu ostale imune na Robijev šarm. Punih devet meseci bio je potpuno očaran manekenkom sa Novog Zelanda Rejčel Hanter, a njihova turbulentna romansa bila je praćena razuzdanim žurkama i putovanjima. Interesantno je da se nakon te ljubavi, Vilijams nakratko povukao sa javne scene. Posle dugog traganja, 2006. godine upoznao je ženu svog života i odlučio da se konačno skrasi. Reč je o američkoj glumici turskog porekla Ajdi Fild (37), kojoj se 2010. godine zakleo na večnu ljubav.

 

foto: Profimedia

Emocionalna atomska bomba

 

Svoju sadašnju suprugu Ajdu Fild zaprosio je u živom programu australijske radio-stanice 2dayFM u emisiji Kajli i Džeki o Šou. Međutim, iz nepoznatih razloga muzičar je odlučio da to demantuje nekoliko dana kasnije preko društvenih mreža.

 

- Hej, ljudi, nismo vereni – izjavio je on tom prilikom. Nakon četiri godine zabavljanja, venčali su se tek 2010. godine, na intimnoj ceremoniji u Robijevoj kući na Beverli Hilsu. Dve godine nakon toga dobili su ćerku Teodoru Rouz, a 2014. i sina Čarltona Valentajna. Iako je nekada često izjavljivao kako ne želi decu i brak, sada kaže da je to najlepši osećaj koji čovek može da ima.

 

foto: Profimedia

- Kada imate decu, to je kao emocionalna atomska bomba, razlog zašto živiš i odlaziš da radiš. Očinstvo je najbolji posao na svetu, ali ipak je posao – izjavio je bivši redovni učesnik ludih noćnih provoda i objasnio da mu takav život uopšte ne manjka. Ipak, nedostaje mu vreme koje bi posvetio sebi, pa je početkom 2017. izjavio kako mora da se malo odmori od supruge i dece.

 

- Napraviću poseban prostor u podrumu, a ulaz će biti dozvoljen samo meni i možda nekom prijatelju. Naiđe period kada moram malo da se odmorim od svoje porodice – kroz smeh priča muzičar koji je svojoj ćerkici Teodori Rouz posvetio pesmu Go Gentle, čiji stihovi opisuju pevačevu bojazan za njeno odrastanje.

 

foto: Profimedia

- Već sada brinem kako će odrastati, jer šta da radim ako upozna nekog kao što sam ja – otkrio je svoje strahove Robi.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker