otvorila dušu

Poslednji intervju Mišel Obame u Beloj kući: Bivša prva dama podsetila zbog čega će nam nedostajati

0
Iako predsednički par Obama važi za najopušteniji i najotvoreniji u istoriji svih Američkih predsednika, postoji dosta stvari koje smo o njima saznali tek u nedelju uveče.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

U jednočasovnom intervjuu koji je Opra Vinfri u nedelju uveče imala sa Mišel Obamom, bivša prva dama Amerike osvrnula se na poslednjih osam godina koje je provela u Beloj kući  i otkrila gledaocima stvari o kojima nije pričala nikada do sad. 

 

Životna priča - Mišel Obama: Neobičan put prve dame

 

Nakon što joj je postavljeno pitanje o životnoj filozofiji koju je često pominjala u medijima: "Kada se drugi spuste, mi se podižemo." Obama je izjavila da smatra da je to model ponašanja po kome bi trebalo da se ponašaju buduće generacije i da ukoliko želimo zrelost onda moramo da se ponašamo zrelo. 

 

Uspeh koji je postigla kao prva dama pripisala je svojoj zrelosti, odnosno tome što je popularnost stekla u kasnim godinama, a ne kao većina zvezda u ranom periodu života. Zbog toga je posebno osetljiva na mlade javne ličnosti i smatra da čovek mora da bude dovoljno odrastao da bi prepoznao i pronašao sebe u svemu tome, a da je za to je potrebno vreme.

 

Nastavak teksta pročitajte na narednoj strani...

 

makonda-tracker