otvorila dušu

Poslednji intervju Mišel Obame u Beloj kući: Bivša prva dama podsetila zbog čega će nam nedostajati

0
Iako predsednički par Obama važi za najopušteniji i najotvoreniji u istoriji svih Američkih predsednika, postoji dosta stvari koje smo o njima saznali tek u nedelju uveče.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

U jednočasovnom intervjuu koji je Opra Vinfri u nedelju uveče imala sa Mišel Obamom, bivša prva dama Amerike osvrnula se na poslednjih osam godina koje je provela u Beloj kući  i otkrila gledaocima stvari o kojima nije pričala nikada do sad. 

 

Životna priča - Mišel Obama: Neobičan put prve dame

 

Nakon što joj je postavljeno pitanje o životnoj filozofiji koju je često pominjala u medijima: "Kada se drugi spuste, mi se podižemo." Obama je izjavila da smatra da je to model ponašanja po kome bi trebalo da se ponašaju buduće generacije i da ukoliko želimo zrelost onda moramo da se ponašamo zrelo. 

 

Uspeh koji je postigla kao prva dama pripisala je svojoj zrelosti, odnosno tome što je popularnost stekla u kasnim godinama, a ne kao većina zvezda u ranom periodu života. Zbog toga je posebno osetljiva na mlade javne ličnosti i smatra da čovek mora da bude dovoljno odrastao da bi prepoznao i pronašao sebe u svemu tome, a da je za to je potrebno vreme.

 

Nastavak teksta pročitajte na narednoj strani...

 

 

Ni moda ni politika: Evo o čemu su Melanija Tramp i Mišel Obama razgovarale u Beloj kući (FOTO)

 

Ponosna mama, koju su mediji proglasili “najkul” prvom damom ikada, u razgovoru sa Oprom je govorila o svojim mezimicama Malii i Sashi, svom odnosu sa njima i o tome šta im toleriše, a šta ne, gostovanju u emisiji Carpool Karaoke u kojoj je osvojila sve simpatije gledalaca, nedavnoj poseti Donalda Trampa, ali i o garderobi koju je nosila tokom ovih osam godina svakodnevnog pojavljivanja u javnosti i komentarima na koje je nailazila.

 

 

Tonight on @CBStv, the First Lady sits down with @Oprah to reflect on the past eight years at 1600 Pennsylvania Ave. ????Tune in at 8pm ET/PT.

A photo posted by First Lady Michelle Obama (@michelleobama) on

 

 

Nastavak teksta pročitajte na narednoj strani...

 

 

Barak i Mišel su se trudili da svojim ćerkama obezbede "normalno" detinjstvo iako su devojčice često bile tužne zbog stalnog prisustva obezbeđenja i tajnih službi. Mišel napominje da je bila vrlo stroga po tom pitanju i da je često umela da kaže: "Devojko, živiš u Beloj kući, nemaš pravo da se žališ na to." Prosto, to su bile stvari na koje su devojčice morale da se naviknu.

 

Na pitanje o nagađanjima da će se na sledećim izborima 2020. godine kandidovati, Mišel je istakla da nema nameru da se vraća u Belu kuću, da smatra da ljudi ne znaju koliko je taj posao zapravo težak i da ne bi želela da ponovo izlagaže  porodicu svim stvarima kroz koje su morali da prođu. Zbog toga, jedini plan koji porodica Obama ima za skorašnju budućnost jeste odlazak na lepo i toplo mesto i zasluženi odmor.

 

Today and every day we have a lot to be thankful for. From our family to yours - Happy Thanksgiving.

A photo posted by First Lady Michelle Obama (@michelleobama) on

 

 

 

 

 

makonda-tracker