sreća i ponos

Nakon Sanje, i Dragana Džajić donela radost u porodicu: Čestitke ne prestaju da pristižu! (FOTO)

0
Porodica proslavljenog fudbalera Dragana Džajića nedavno je potvrdila da je starija ćerka Sanja u drugom stanju, a nakon toga i mlađa Dragana je u dom donela lepe vesti i razlog za slavlje.
foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Osim što je svi prepoznaju po lepoti, dobro je poznato da je Dragana lepo vaspitana i kulturna devojka koja može da se pohvali izuzetnim obrazovanjem.

 

Uvek smerna i odmerena, i pored toga što potiče iz veoma poznate porodice, mlađa naslednica Dragana Džajića nije dozvolila da je slava ponese, i posvetila se školovanju i usavršavanju.

 

Porodica Džajić biće bogatija za još jednog člana: Ćerka Dragana Džajića je trudna

 

foto: Andreja Damnjanović

 

Lepa dizajnerka pohvalila se da je uspešno odbranila drugi po redu master rad, na Fakultetu organizacionih nauka, i to sa najvišom ocenom. Dragana je novu titulu i ovu divnu vest proslavila sa porodicom i prijateljima, a zaslužene čestitke se samo nižu. 

 

Još jedna lepa titula... odbrana još jednog Master rada sa 10! Hvala vam na ovom cveću i poklonima!", napisala je uz jednu od fotografija. 

Kao mala je imala držanje prave dame, a danas to svakim danom dokazuje: Da li možete da pogodite ko je gospođica sa fotografije koja je sve oduševila?

 

Njen radni sto sada je prepun cveća koje je stiglo u velikom broju.

 

Moj radni sto sad ovako izgleda. Drugi master po redu, nije mala stvar", dodala je Dragana. 

 

makonda-tracker