možete li da pogodite?

Dženifer Lopez je dobila konkurenciju u Srbiji: Ova poznata dama je čak 10 godina starija, ali preti da ugrozi poznatu pevačicu! (FOTO)

4
Popularna pevačica je poznata po svom seksepilu i ženstvenim oblinama. Međutim, jedna dama sa naše scene može da joj parira!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Holivudska diva Dženifer Lopez dobila je konkurenciju u Srbiji, makar kada je reč o guzi i bokovima.

 

Dženifer Lopez definitivno ima najbolju guzu, ali mislim da i te kako mogu da joj pariram. Jedino što je ona u boljoj formi jer je igračica. Ona je izuzetno lepa, talentovana i uspešna žena. Bog joj je baš sve dao - da glumi, peva i igra. To joj i održava telo vitkim", kaže Suzana i priznaje da često ujutru priča sa sobom u ogledalu.

Venčanje se uveliko sprema, Suzana Mančić bira šta će da obuče, a jedna stvar sve zanima: Evo šta voditeljka misli o budućem zetu (FOTO)

 

Nekada kažem sebi: "Jao, na šta ličiš!", a često izgovorim: "Jao, mačko, i dalje si dobra", kroz prepoznatljiv osmeh kaže Mančićeva i priznaje da joj se u poslednje vreme sve više udvaraju mlađi momci.

Suzana Mančić sa budućim zetom u zajedničkom provodu: Ovo je bilo veče za pamćenje! (FOTO)

Jasno mi je da su mnogi momci stasali uz moj lik i delo, a sada su odrasli i na mene gledaju kao na trofej. A zašto bih ja nekome bila trofejna riba?! Nek i dalje maštaju o meni.

foto: Luka Šarac

 

makonda-tracker