zanimljivosti

11 dana pred bitan dan procurela izuzetno važna informacija: Da li će zbog OVE vesti Aleksandra i Viktor morati da reorganizuju venčanje?! (FOTO)

1
Vest da će se ostvariti u ulozi roditelja potpuno je usrećila ovaj par, koji uveliko bira ime za naslednika ili naslednicu.

- Njih dvoje će u početku putovati zajedno na sve Viktorove turnire, a kada Aleksandra bude u poodmakloj trudnoći, moraće da se stacionira. Manekenka svakako planira da prati svog dragog do osmog meseca trudnoće, a još uvek nije odlučila u kom će se gradu poroditi. Bez obzira na to u kojoj zemlji donese naslednika na svet, Aleksandra će prve dane majčinstva provesti u Beogradu kako bi joj majka i sestra bile blizu, da joj pomognu - objašnjava naš izvor upućen u najnovija dešavanja u porodici Đorđević-Troicki.

 

Šampanjac, kapkejkovi, baloni i totalno obična haljina: Ovako je izgledalo devojačko veče izabranice Viktora Troickog (FOTO)

 

Kako saznajemo, Aleksandra voli da putuje i bodri svog dragog, ali je isto tako veoma vezana za majku, sestru i sestrića, koji žive u Paraćinu. Ona koristi svaku priliku da ih poseti i provede sa njima vreme kada nije na turniru sa Viktorom.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

 

makonda-tracker